Lunch menu

Friday, May 19

Brödernas kök

  • Soppa
    Brödernas Gulaschsoppa
  • Sallad
    Grillad laxsallad med rostade rotfrukter, avokado och fetaost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Gård
    Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv) med tzatziki och klyftpotatis
  • Äng
    Stekt rödbetsbiff med tzatziki och klyftpotatis
  • Sallad
    Mangoglaserad kyckling på bädd av pasta, zuccini och roman samt currysås
  • Hav
    Fish´n´chips med Rhode islandsås, vinäger och citron

Restaurang Chili & Lime

  • Grill
    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
  • Indisk
    Pepper chicken, serveras med ris & raita
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Halstrad färsk laxfilé
    med kall örtsås, serveras med kokt potatis & citron
  • Grillad svensk entrecôte
    med choronsås (bearnaisesås smaksatt med tomat), serveras med friterade lökringar & stekt potatis

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé
    med potatisgratäng & sherrysås
  • Kyckling Faijtas
    med ris, tortilla, nachos & guaqemole
  • Veg
    Grönsaks Faijtas med ris, tortilla, nachos & guaqemole
  • Wok
    Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili
  • Pasta
    med räkor & kräftstjärtar i dillsås
  • Grill
    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Den som väntar på något gott
  • Veckans Kött
    Helgrillad rostas med tomat och chilisky samt rostad färskpotatis
  • Veckans under ytan
    Frikasse på sej och blåmusslor med citronpesto
  • Veckans vegetariska
    Canneloni med spenat och grillade grönsaker samt tomatsås och citronaioli

More lunches available at

Friday, May 19