Lunch menu

Monday, May 29

Brödernas kök

  • Soppa
    Kycklingsoppa med rotfrukter
  • Sallad
    Chevréost med rostad sötpotatis, rödbetor och valnötter

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav
    Champinjontoppad sej med blomkålspuré, rostad morot samt citronpotatis
  • Gård
    Ostgratinerad färsruta med picklad gurka, lingongräddsås och potatispuré
  • Äng
    Morot- och palsternacks Osso bucco serveras med potatispuré
  • Sallad
    Bulgursallad med oliver och tomat toppad med salami och kaprisvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

  • Skomakarlåda
    Svensk fläskytterfilé med rödvinssås, bacon & potatismos.
  • Kåldolmar
    med gräddsås & lingon, serveras med kokt potatis
  • Fisk
    Sprödbakad torskfilé med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron
  • Indisk
    Butter chicken, serveras med ris & raita
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg
    Indisk chenna masala
  • Veg
    Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg
    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg
    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
  • Grill
    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Sprödbakad kummel
    med västkuströra
  • Stekt fläsk
    med löksås
  • Veg
    Spaghetti med sojafärssås & riven ost
  • Wok
    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta
    Spaghetti med köttfärssås & riven ost
  • Grill
    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kyckling rostad
    med kaffe kakao och rökt paprika serveras med gurk och rödlöksyoghurt
  • Veckans kött
    Pepparbakad Flapsteak med rostade grönsaker och örtyoghurt
  • Veckans under ytan
    Ångad torsk med vittvinsås och färskpotatis
  • Veckans vegetariska
    Grillad Gemsallad med bönsalsa och gräslökscreme

More lunches available at

Monday, May 29