Visualization, Modeling & Simulation

Läs mer om profilområdet

Connectivity & Mobile Broadband

Läs mer om profilområdet

Vehicle Safety & Security Systems

Läs mer om profilområdet

Nya medarbetare i Science Park

På kort tid har Science Park Mjärdevi gjort flera starka rekryteringar. Energin i den egna organisationen flödar och kompetenstillskotten stärker parkens erbjudande om en attraktiv tillväxtmiljö för morgondagens företag, entreprenörer och talanger. De tre senast tillkomna medarbetarna - Pia, Amanda och Fredrik - är tätt knutna till områden där det verkligen händer grejer.

Läs mer

Vi får världen att se genom nya ögon

Visualisering, bildanalys och simulering är profilområden där vi är lite extra stolta och starka i Mjärdevi Science Park. Genom åren har visuella, simulerande och bildbehandlande innovationer fötts, fostrats och fogats samman i våra unika samarbetsmodeller mellan akademi och näringsliv.

Läs mer

​Sunfleet slår bilpoolsrekord i Linköping

Bilpoolsföretaget Sunfleet har vuxit rekordsnabbt i Linköping under 2016. Nyligen passerade Sunfleet 50 000 medlemmar i Sverige, varav 2207 är Östgötar. Hittills i år har Sunfleet vuxit snabbare i Linköping än hela förra året.

Läs mer

Sylog förvärvar Atero

- Det här är ett fantastiskt tillskott till vår Linköpingssatsning som vi initierade förra året och visar att vi menar allvar i att bli en av de starka aktörerna för seniora teknikkonsulter, säger Fredrik Landberg VD för Sylog Öst.

- Vi ser verkligen fram emot att få slå samman våra styrkor med Sylog. Tillsammans har vi riktigt bra förutsättningar för  att kunna hjälpa våra kunder att utveckla deras högteknologiska och innovativa lösningar, säger Klaus Tindholm, VD för Atero.  

Läs mer

Inbjudan till "Företagsamma Linköping"

En viktig del för ett sammanhållet Linköping är ett väl fungerande näringsliv. Olika företagarmätningar ger olika resultat men oavsett detta så är det av största vikt att vi inom politiken är uppdaterade och insatta i hur Ni som företagare upplever att det är att driva företag och hur Er vardag som företagare ser ut i Linköping. 

Läs mer

Mjärdevi AB

Mjärdevi Science Park AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Adresser & Hitta hit

Kontakt

Tel 013-20 57 57
info@mjardevi.se

Medarbetare

Följ oss

linked-ininstagramfacebooktwitter

member-of-iasp

sisp logo eulogo inv c rgb