Visualization, Modeling & Simulation

Läs mer om profilområdet

Connectivity & Mobile Broadband

Läs mer om profilområdet

Vehicle Safety & Security Systems

Läs mer om profilområdet

V kt gt! Vi b höv r d na svar ör a t få h la bild n.

Nu startar arbetet med att ta fram en Grön resplan för Science park Mjärdevi- en handlingsplan inklusive åtgärder för mer hållbara och effektiva pendlings- och tjänsteresor.

Hur reser du till och från arbetet och i tjänsten? Vi hoppas att du vill svara på några frågor kring detta i resvaneundersökningen som mellan den 18 januari till den 1 februari genomförs för alla 6000 anställda i området.

Läs mer

AI, VR och AR i fokus på CES

Las Vegas och CES, världens största elektronikmässa ligger framför oss. Vi besöker resan tillsammans med vinnarlaget från East Sweden Hack 2016 och stöter även på ett flertal bolag från Östergötland.
-       Jag besöker CES för första gången, och det har varit en grym upplevelse. Här får jag inspiration för att dels möta mina kunders förväntningar, men också ligga steget före konkurrenterna, säger Erik Freiholtz, vd för M.Nu.

Läs mer

Stonefactory blir en del av Bygghemma

Stonefactory är Sverieledande på sälja natursten, kakel och klinker på nätet. I början av december blev det officiellt att de blir en del av Bygghemma. Bolagets VD, Jan Domelid säger följande när Corren frågar. – Är det någon man ska sälja till så är det Bygghemma. Vi har varit konkurrenter under lång tid. De ägs av ett investmentbolag och är intresserade av att växa. Jag är fortfarande sugen på att utveckla det här. Jag vill ha kvar verksamheten i Linköping och hoppas att vi kan bygga upp ett showroom. Bygghemma har i dag fem showrooms bland annat i Stockholm, Göteborg och Malmö, säger han.

Läs mer

IFS förvärvar Mxi Technologies

 

Pressmeddelande från IFS

– I och med förvärvet av Mxi blir IFS världens ledande leverantör av underhållslösningar till flyg- och försvarsorganisationer, entreprenörer och originaldelstillverkare. Vi kommer att fortsätta utveckla och marknadsföra både Maintenix och IFS Applications för kunder som vill ha specialiserade lösningar, men vi tror samtidigt att en integrerad helhetslösning kommer att tilltala många kunder inom denna sektor. Genom att dra nytta av Mxi:s djupa branschkunskap kan IFS stödja nya och befintliga kunder att effektivisera sina verksamheter. Förvärvet är i linje med IFS tillväxtstrategi och mål att bli världens ledande leverantör av affärslösningar till globala kunder inom anläggnings-, service- och produktfokuserade branscher, säger Alastair Sorbie, VD, IFS.

Läs mer

Regionutvecklingsrådet som vill lära av företagen

Under ett företagsbesök på Sectra i Science Park Mjärdevi, springer vi av en händelse på Christoffer Bernsköld, hälso- och sjukvårdsregionråd för (S) på Region Östergötland. Under tre dagar gör han ”prao” hos Sectra, för att lära sig mer om företagens förutsättningar i samverkan med regionen.

Läs mer

Mjärdevi AB

Mjärdevi Science Park AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Adresser & Hitta hit

Kontakt

Tel 013-20 57 57
info@mjardevi.se

Medarbetare

Följ oss

linked-ininstagramfacebooktwitter

member-of-iasp

sisp logo eulogo inv c rgb