CreActive Mjärdevi

FAQ

Hur är det med mat och catering-möjligheter i Mjärdevi Science Park?

I Mjärdevi Science Park finns ett antal utmärkta lunchrestauranger, menyerna hittar du här i Lunchguiden.

Du bokar själv catering mm från valfri leverantör. Observera att du behöver inkludera tallrikar, glas och bestick i din beställning eftersom det bara finns ett begränsat antal i creActive. (Främst avsedda att användas av personer som tar med sig egna lunchlådor mm.)

Vill du boka catering från närområdet finns inom hundra meter från creActive fem av Mjärdevi Science Parks utmärkta lunchrestauranger. Inom en kilometer finns även golfrestaurangen samt restaurangerna på Linköpings universitet.

Har creActive något nyhetsbrev?

Ja! Du kan anmäla dig här.

Hur avbokar jag en lokal?

Du kan se alla dina bokningar, inklusive tider, status m.m. på sidan Mina bokningar. För att avboka en lokal, välj Avboka till höger.

Vad är PWYW?

Från årsskiftet 2013/14 införde creActive Mjärdevi en betalningsmodell kallad PWYW – Pay What You Want. Det innebär att den som bokar en lokal i creActive själv väljer hur mycket man vill betala för den tid man utnyttjar lokalen. Lägsta priset är noll kronor och det finns ingen högsta gräns.

I samband med bokningen anger du hur mycket du vill betala för utnyttjandet av lokalerna. Moms tillkommer på den summa du anger. Betalning sker mot faktura.

Företag och organisationer kan även välja att bli partners under ett kalenderår. Det innebär att man betalar in minst 10 000 kronor som en engångssumma och kan sedan använda lokalerna för noll kronor per gång så länge man tycker att samvetet räcker. Den organisation eller företag som väljer att bli partner presenteras tillsammans med klickbar logga på creActives hemsida tillsammans med huvudpartners och övriga partners. För att bli partner, kontakta creActive Mjärdevi via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.eller telefon 013-20 70 20.

Kostar det något att vara i creActive?

Under öppettiderna vardagar kl 08-16 är det fritt fram och kostnadsfritt för vem som helst att komma in och vara i lokalerna, dock har de som bokat i förväg alltid företräde. Det är många studenter som väljer att komma hit för att plugga i en trevlig miljö och många medarbetare på företag som ser creActive som en kreativ alternativ work-space. Här kan det informella idé- eller affärsmötet äga rum.

När man bokar en lokal är det PWYW – Pay What You Want – som gäller. Det innebär att den som bokar en lokal i creActive i samband med bokningen själv väljer hur mycket man vill betala för den tid man utnyttjar lokalen. Lägsta priset är noll kronor och det finns ingen högsta gräns.

Det innebär att exempelvis studenter, studentorganisationer, nystartade företag eller de som vill prova på lokalerna för första gången kan välja att betala noll kronor.

Företag och organisationer kan även välja att bli partners under ett kalenderår. Det innebär att man betalar in minst 5 000 kronor som en engångssumma och kan sedan använda lokalerna för noll kronor per gång så länge man anser att pengarna räcker.

Bokningsproblem

För er som använder Internet Explorer och inte kan markera tider, så rekommenderar vi er att uppgradera er webbläsare till en nyare version. Uppgradering är även bra ur säkerhetssynpunkt samt att funktionaliteten skall fungera på andra sidor. Vårt bokningssystem stöder Internet Explorer 9 samt senare versioner.

Kan jag få hjälp att marknadsföra mitt arrangemang?

Om du arrangerar ett öppet event av något slag i creActive Mjärdevi får du gärna lägga in informationen i creActives evenemangskalendarium. Kontakta oss.

Varför skapades creActive?

creActive skapades som arrangörsneutral arena för att underlätta mötet mellan studenter, företag, projekt och forskning. Initiativtagare var Mjärdevi Science Park AB som i sina kontakter med olika aktörer insett att den här typen av arena saknades. Det är även Mjärdevi Science Park AB som driver creActive.

Vem ligger bakom creActive?

creActive Mjärdevi drivs av Mjärdevi Science Park AB med stöd från Linköpings kommun, Nulink, Westman-Wernerska stiftelsen, Östsam, Länsstyrelsen, SiSP/VINNOVA och ett stort antal företag/organisationer.

Vem får komma till creActive?

Lokalerna är öppna för alla: Näringsliv, studenter, akademi, projekt, forskning och offentliga aktörer. Titta in under öppettiderna för en kopp kaffe efter lunchen, för det spontana mötet, för att spela en omgång biljard, för att jobba lite i en annorlunda och kreativ miljö.  Vill du försäkra dig om en särskild del av lokalen bör du boka i god tid via fliken Boka lokal.

Mjärdevi AB

Mjärdevi Science Park AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Adresser & Hitta hit

Kontakt

Tel 013-20 57 57
info@mjardevi.se

Medarbetare

Följ oss

linked-ininstagramfacebooktwitter

member-of-iasp

sisp logo eulogo inv c rgb