Öppna nätverk och mötesplatser i Science Park Mjärdevi

En av framgångsfaktorerna för Science Park Mjärdevi är det stora utbyte som sker mellan företag, universitet och allmänheten. Människor och idéer som kopplas samman skapar nya möjligheter för utveckling och affärer. Det finns en lång rad nätverk och mötesplatser att delta i. Med olika fokus och innehåll. Under våren finns bland annat möjlighet att delta i ett nystartat nätverk för kunskapsutbyte för de som har eller är intresserade av kontakter med Kina, återkommande populärvetenskapliga föreläsningar från Linköpings universitet, avslappnat mingel på våra fredagsfrukostar och inspirerande föreläsningar om social företagande i projektet Social Impact Gateway.

Breakfast in the Park

Varje fredag bjuder Science Park Mjärdevi och ett företag i parken på frukost. Mellan 8 och 9 står det uppdukat på Creactive. Ingen föranmälan krävs. Stämningen är avslappnad och syftet är att under enkla former träffa människor som arbetar i parken. Se vårt kalendarium för aktuell information. 

Nätverk med fokus på Kina

Ett nystartat nätverk riktat till företag som har eller är intresserade av affärsmässiga relationer i Kina. Många av företagen i Science Park Mjärdevi har olika typer av kontakter med Kina. I nätverket utbyter vi erfarenheter i syfte att stärka varandra. 

TechTuesday

TechTuesday anordnas en gång i månaden av Combitech, SICK IVP, Ericsson & FOI. Vi möts upp 11.30 på creActive där vi äter en enkel gemensam lunch som dagens värd bjuder på. Kl 12.00 drar dagens föreläsning igång och kl 13.00 avslutar vi. Håll utkik i vårt kalendarium efter aktuella datum. 

Lunchklubben

Lunchklubben är en mötesplats universitet, näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen på Linköpings Universitet med fokus på framtida möjligheter. Det bedrivs forskning av världsklass i vår region och via Lunchklubben får du en unik inblick i vad forskningen kommer att betyda för mänskligheten och våra verksamheter i framtiden. Du får förutom ”koll på läget” även möjlighet att knyta nya kontakter och en välsmakande lunch. Lunchklubben är ett sammarbete mellan Science Park Mjärdevi, Linköpings Universitet och Region Östergötland. Läs mer om aktuella träffar här. 

Social Impact Gateway

Social Impact Gateway är ett nystartad projekt som undersöker möjligheterna inom socialt företagande. Under våren kommer projektet att erbjuda flera mötesplatser för kunskaputbyte, inspiration och nätverksskapande. Uppstart för arbetet är den 15 februari. Läs mer om det eventet här. Projektet är ett sammarbete mellan Science Park Mjärdevi, Linköpings Universitet och Ebbepark.

Break

Break är ett nätverk för föräldrarlediga som vill fortsätta hålla sig uppdaterade om vad som händer i regionen. Nätverket arrangerar återkommande träffar runt om i regionen. Träffarna består av intressanta seminarier och föreläsningar, och utformas på ett sätt så att det passar bra att genomföra tillsammans med barnen. På nätverkets Facebooksida finns aktuell information. Nätverket är ett sammarbete mellan Östsvenska Handelskammaren och Science Park Mjärdevi. 

Brigth East

Britgth East vänder sig till nästa generations beslutfattare, företagare och influencers. Träffarna har ett kvalificerat innehåll med föreläsningar, seminarier med mera. Bright East är ett sammarbete mellan Science Park Mjärdevi, Affärsliv.com, HiQ, Östsvenska Handelskammaren, Norrköpings Science Park och Skill. Läs mer om aktuella träffar och anmäl ditt intresse att delta här.

Ebbe talks

Ebbe Talks är en öppen mötesplats och en serie träffar där vi diskuterar angelägna frågor med inspiration från Ebbeparks värdeord; Share, Dare och Care. Träffarna arrangeras av Ebbepark i sammarbete med Science Park Mjärdevi. Läs mer om aktuella träffar på Ebbeparks webb.

 

Mjärdevi AB

Mjärdevi Science Park AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Adresser & Hitta hit

Kontakt

Tel 013-20 57 57
info@mjardevi.se

Medarbetare

Följ oss

linked-ininstagramfacebooktwitter

member-of-iasp

sisp logo eulogo inv c rgb