Mjärdevi Science Park

Student

lunch_ute

För Mjärdevi Science Park är studenter viktiga eftersom dessa i framtiden kommer till Mjärdevi som egna företagare eller som medarbetare vid något av Mjärdevis cirka 250 företag. För studenter är IT-branschen attraktiv den ständigt utvecklas. Mjärdevi Science Park är en spännande blivande arbetsmarknad med globala möjligheter.

Gör karriär i Mjärdevi Science Park

Klicka på nedanstående länk för att få en överblick över vilka Mjärdeviföretag som är intresserade av respektive utbildningsprofiler och vilka vägar det finns in på respektive företag.

Klicka här för att se vilka företag som gärna anställer nyexade, erbjuder ex-jobb, sommarjobb, internship och traineeplatser.

Mjärdevi Ambassadörer och Skuggstyrelse

Vill du hjälpa till att utveckla samarbetet mellan studenter vid Linköpings universitet och företagen i Mjärdevi Science Park? Det finns stora möjligheter för dig som student att vara med och påverka, förbättra och utveckla en av Sveriges största företagsparker.

Mjärdevi Science Park AB var 2011 först i världen med att tillsätta en skuggstyrelse som arbetar enligt exakt samma dagordning som den ordinarie styrelsen. Varje år byts hälften av ledmöterna i skuggstyrelsen ut. Du som antas som skuggstyrelseledamot bör alltså vara beredd att delta i skuggstyrelsens arbete under två år. Skuggstyrelsen får en styrelseutbildning, deltar i framtagning av planer och strategier samt unika möjligheter att knyta personliga kontakter.

Mjärdevis Ambassadörer är också med och påverkar, förbättrar och utvecklar Mjärdevi Science Park. Mjärdevi-ambassadörerna är länken mellan Linköpings universitet och Mjärdevi Science Park; med utgångspunkt i mötesplatsen creActive Mjärdevi kommer utformar och genomför gruppen aktiviteter som för studenter och näringsliv närmare varandra. Mjärdevi-ambassadörerna erbjuds utbildningar i presentationsteknik och medier, samt den unika möjligheten att knyta personliga kontakter med tänkbara arbetsgivare i parken.

LT Logo vit black backgroundLinTek

LinTek (Linköpings Teknologers Studentkår) är studentkåren för alla studenter på Tekniska Högskolan vid Linköpings universitet och har cirka 8 500 medlemmar. Mjärdevi Science Park AB samarbetar med LinTek och arrangerar regelbundet olika typer av samarrangemang. Till de flesta arrangemang i Mjärdevi Science Park och creActive Mjärdevi är studenter mycket välkomna, ofta kostnadfritt eller till rabatterade studentpriser, se Kalendariet.

Klicka här för att läsa mer om LinTek.

 

InnovationskontorEtt

InnovationskontorEtt stimulerar och stöttar forskare och studenter att kommersialisera sina idéer och sin kunskap – antingen genom att starta nya bolag eller genom att införliva dem i befintliga verksamheter, skapar nästa generations entreprenörer och nya innovativa företag samt genererar tillväxt och konkurrenskraft i regionen och landet genom gemensam kunskapsutveckling med omgivande näringsliv och samhälle.

Klicka här för att läsa mer om InnovationskontorEtt

Mjärdevi AB

Mjärdevi Science Park AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Adresser & Hitta hit

Kontakt

Tel 013-20 57 57
info@mjardevi.se

Medarbetare

Följ oss

linked-ininstagramfacebooktwitter

member-of-iasp

sisp logo eulogo inv c rgb