ÅF söker Embedded utvecklare

Aug 11 - Sep 11 2017

Om jobbet

I vår ambition att vara en ledande partner för system- och produktutvecklande företag, behöver vi nu stärka vårt Linköpingskontor med ännu fler kompetenta konsulter.

Som utvecklare på ÅF omges du av ett väl uppbyggt kompetensnätverk, där vi delar kunskap och erfarenheter med varandra då vi uppmuntrar starkt kunskapsöverföring mellan våra konsulter. Tillsammans står vi för en kunskap med både bredd och djup, där ingen av våra konkurrenter slår oss på fingrarna!

I arbetet som konsult hos oss kommer du mötas av ett härligt gäng individer med en teknisk bredd som sträcker sig över elektronik och mjukvara för inbyggda system. Du kommer delta i våra kunders olika utvecklingsprojekt och utveckla arkitektur och mjukvara för alltifrån enkla plattformar till avancerade multiprocessorlösningar.

Vem är du?

För oss är det viktigt att du trivs och har roligt på jobbet, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi letar efter dig som är redo för nästa steg i karriären och som gillar att jobba i ett högt tempo och har ett intresse för teknik och mjukvaruutveckling. För att trivs hos oss på ÅF gillar du att jobba i team för att komma fram till de bästa lösningarna och du motiveras av att delge de kunskaper som du hunnit bygga upp under dina år som yrkesaktiv. Som person gillar du kontinuerlig utveckling inom ditt eller närliggande kompetensområden och du har en vilja att hela tiden bli lite bättre.

Vi ställer höga krav på dig som vi anställer, men vi erbjuder också mycket tillbaka i form av utmanande uppdrag, olika former av kompetensutvecklin goch ett stort utbud av aktiviteter tillsammans med liksinnande kollegor.

Efterfrågad kompetens:

  • Civil- eller högskoleingenjör
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av hårdvarunära mjukvaruutveckling i C/C++
  • Linux
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, då du kommer att arbeta med både nationella och internationella kunder.

Du blir en del av vår viktigaste tillgång, våra medarbetare. Din utveckling är vår utveckling och vi har verktygen och kompetensen för att vi ska utvecklas tillsammans!

Tveka inte, sök tjänsten nu då vi löpande, med hänsyn till semestertider, går igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum!

START: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

PLATS: Linköping

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av *ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.