ALTEN söker nyexade till kompetensprogram!

Apr 5 - May 10

Blir du en nyutexad ingenjör till sommaren inom exempelvis datateknik, mjukvaruteknik, elektronikdesign, teknisk fysik och elektronik, medieteknik m.fl? Bra, då har du kommit helt rätt! ALTEN erbjuder nu dig ett riktigt unikt och utvecklande sätt att börja din karriär som verkligen kommer att ge dig en skjuts i rätt riktning inför framtiden. Nyfiken på att veta mer? Då borde du läsa vidare för det här vill du inte missa!

Din roll
I Augusti startar vi vårt kompetensprogram, ALTEN Accelerate, vars syfte är att ge just dig en kickstart på din karriär. Du kommer tillsammans med 4 andra likasinnade kollegor att få lära dig tekniker, verktyg och metoder som används utav våra kunder på marknaden idag för att få en riktad boost som en grund för din framtida karriär som konsult. Efter det väntar en spännande karriär som konsult där du under dina kommande år kommer jobba på ett par utvecklande projekt där du inte bara utvecklas tekniskt men även proffessionellt och lär dig att hantera utmaningarna som vi ställs mot i RnD-intensiva verksamheter. Antar du utmaningen?

Vem är du?
Vi söker dig som har ett brett tekniskt intresse och är nyfiken på att lära dig mer. ALTEN samarbetare med kunder inom flera olika brancher och vi tror att du triggas av möjligheten till utveckling detta medför men att du samtidigt är ödmjuk inför vetskapen om att det alltid finns mer att lära. Vi värdesätter även din förmåga att agera självståndigt och tror att om du stöter på problem så väntar du inte på svaret – du söker upp det! Givetvis besitter du goda kunskaper i såväl svenska som engelska, muntligt och skriftligt. För att trivas som konsult tror vi även att du har ett ödmjukt och serviceminded förhållningssätt och att frågan ”Hur kan jag hjälpa dig?” är lika självklar som att aldrig använda git push –force som lösning på en merge conflict.

 

Om ALTEN

ALTEN är idag ett av världens största konsultbolag med ca 30.000 medarbetare. Några av anledningarna till det tror vi är att vi erbjuder våra medarbetare:
– Möjligheten att skräddarsy sin egen karriär genom att själva bestämma vad de vill jobba med
– Goda möjligheter till kompetensutveckling genom kurser och utbildningar via ALTEN Academy
– Internationella karriärmöjligheter då ALTEN finns etablerat i över 20 länder
– En konkurrenskraftig lönemodell och kollektivavtal
– Härliga kollegor som mer än gärna hittar på saker tillsammans även utanför arbetstid

Varmt välkommen att bli en i gänget!