Androidutvecklare till Streaming Media-projekt – Attentec

Apr 3 - Jun 3

Vi söker efter en erfaren och kvalitetsinriktad Androidutvecklare med känsla för användargränssnitt till ett av Nordens mest spännande Streaming Media-projekt!

Om rollen:

Du blir anställd som konsult hos Attentec, där du kommer få möjlighet att arbeta med ny häftig teknik och utveckla innovativa lösningar, både inhouse och på plats hos våra kunder.

I ditt första uppdrag kommer du att tillsammans med ditt team utveckla en applikation inom Attentecs expertområde – Streaming Media.

Vår kund är Norges näst största kabel-TV-operatör. I våra lokaler i Linköping har vi ett team utvecklare av iOS, Apple-TV, Android och Chromecast applikationer för att distribuera norska Get AS innehåll av film och TV över internet. Applikationen är native-utvecklad i Swift för tvOS och iOS, och i Java för Android. Vi behöver nu förstärka vårt team med en erfaren och kvalitetsinriktad Androidutvecklare med intresse för användargränssnitt i världsklass.

I och med att kunden är belägen i Norge så kan resor dit förekomma men din arbetsplats kommer vara inhouse på vårt kontor i Linköping.

Vem söker vi?

För att trivas i rollen drivs du av att se resultat, samarbeta och arbeta mot uppsatta mål. Du har flera års erfarenhet av androidutveckling. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och kan kommunicera väl både i tal och skrift.

Du har mycket erfarenhet av att programmera i Java. Vi ser det som meriterande om du också har erfarenhet av DRM-skyddad Streaming Media och nätverk. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av agilt arbetssätt samt ett eller flera av följande programmeringsspråk; C, C++, C#, Javascript och Python

Om Attentec

Attentec utvecklar lösningar inom Internet of things och Streaming Media. Vi är ett 60-tal konsulter fördelade på våra kontor i Stockholm, Linköping och Oslo.

Vi älskar att utmana oss själva och våra kunder för att få människor och företag att växa!