Är du en mycket driven teknisk produktägare eller arkitekt?

May 7 - Jun 30 2018

Om rollen
Cambio och vår produkt Cambio COSMIC står inför utmaningen att kunna erbjuda våra kunder och partners öppna API:er som följer branschstandarder för informationsutbyte och som möjliggör för externa utvecklare att bygga egna anpassningar eller applikationer mot Cambio COSMIC. För att lyckas med detta söker vi nu en person som kan driva arbetet med att ta fram API-plattform, designa välfungerande API:er tillsammans med informationsspecialister och se till att det blir implementeras på ett bra sätt. Vi ser i rollen en kombination av tekniskt produktägarskap och mjukvaruarkitektarbete där du både prioriterar och styr arbetet men även tekniskt kan guida utvecklare i hur implementationen ska se ut.

Du har det övergripande tekniska ansvaret för lösningen som tas fram men jobbar även med kontinuerliga förbättringar i hur teamen arbetar, ser till att vi arbetar på bästa sätt och gör rätt saker i rätt ordning med mera. Då en stor del av vår utvecklingsorganisation finns i Sri Lanka är det viktigt att du har vana att arbeta i en internationell miljö. Det är också viktigt att du ibland har möjlighet att ibland åka till vår utvecklingssite och leda arbetet på plats.

Önskvärda kvalifikationer
• God kompetens på Javautveckling, speciellt server side.
• Erfarenhet av tekniskt produktägarskap.
• Erfarenhet av API-design för externa konsumenter.
• Högskole- eller universitetsutbildning, sannolikt inom system- och datavetenskap eller motsvarande kompetens.
• Det är önskvärt men inte nödvändigt med viss webbutvecklingskompetens, helst Angular, Typescript, Javascript, CSS, HTML och vanliga verktyg för att arbeta med detta.
• Många års erfarenhet av praktisk mjukvaruutveckling och software engineering.
• Erfarenhet som mjukvaruarkitekt eller motsvarande.
• Goda kunskaper om typiska stödsystem kring själva programmerandet, exempelvis Jenkins, Git, Bitbucket, Nexus, Jira, SonarQube och Docker.
• Erfarenhet av att jobba med testautomatisering, test driven development, continuous integration och deployment.
• Behärskar engelska i både tal och skrift.
• Vana att samarbeta med alla olika intressenter som förekommer inom modern mjukvaruutveckling.

Erfarenhet av content managementsystem och sjukvård i någon form är meriterande.

Vem är du?
För att lyckas i tjänsten tror vi att du är en mycket driven och teknikintresserad person som har förmågan att både lösa svåra tekniska problem djupt nere i koden och kan se till produkten som helhet i det dagliga arbetet. Du gillar att se produkten organiskt växa fram och levereras kontinuerligt till kunden för att hjälpa till att lösa de utmaningar som finns på IT-området i vården idag. Du är kommunikativ, lösningsfokuserad och trivs i internationella sammanhang.

Rollen anpassas efter sökandens individuella profil.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Kaj Nyström.

Vi ser fram emot din ansökan!