Är du vår nya Digitala marknadsförare?

Jun 7 - Aug 9 2018

Continuing Eduction Institute – Europe är det lilla utbildningsföretaget med det stora ryktet. Med kurser som ligger i teknikens yttersta framkant är vi ensamma i vårt slag i Europa. Vi har sedan starten utbildat mer än 33 000 ingenjörer i Europa. Vi är i en mycket expansiv fas nu och förra året investerade vi i en digital plattform och vi producerar nu våra kurser även som on-line kurser. Vi erbjuder också vår digitala plattform till kunder samt produktion av e-learning kurser. Vi har under de senaste åren satsat stort på digital marknadsföring genom att köpa in tjänsten från olika leverantörer. Vi avser nu att istället anställa en Digital Marknadsförare.

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill utveckla och effektivisera företagets digitala marknadsföring. Du kommer att tillsammans med VD/Marknadschefen lägga upp kampanjer i olika digitala kanaler, samt följa upp och analysera dem.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot Digital Marknadsföring eller några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du ska ha kunskaper inom digital marknadsföring, kampanjarbete och uppföljning och analys av data. Då vår marknad är internationell krävs att du behärskar engelska obehindrat i tal och skrift. Det är meriterande om du kan ytterligare språk.

Vi tror att du tidigare i någon forma har publicerat texter, artiklar eller bloggat och har en fallenhet för att formulera dig både i tal och skrift. Du tycker digital marknadsföring är ett spännande område och brinner för att lära dig mer om hur man lyckas med att marknadsföra en verksamhet online. Du är även analytisk, resultatdriven och älskar tanken av hur prestation kan kopplas till resultat.

För att lyckas i rollen bör du vara väldigt kommunikativ, ha en stark vilja att lära dig nya saker samt vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt – du kan hantera många parallella projekt samtidigt. Utöver det är du flexibel och prestigelös – vi är ett litet team där vi verkligen värderar ditt engagemang.

Vilka är arbetsuppgifterna?

I första hand kommer du arbeta tillsammans med vår Marknadschef och vara ansvarig för SEO,webbpublicering och content marketing med syfte att öka vår försäljning.

• Skapa, uppdatera och förbättra innehåll på vår hemsida (Magento, Html)
• Skapa och skicka ut nyhetsbrev, remarketing till olika målgrupper (Mautic, Html)
• Jobba aktivt med SEO och influencer marketing
• Planera och utföra annonskampanjer i sökmotorer (t ex Adwords), Google Display, Youtube Sociala medier, såsom Facebook, LinkedIn, Twitter, Whats up …
• Konverteringsoptimering och webbanalys; Följa upp kampanjer i Google Analytics (certifiering i Google är en merit)
• Content marketing
• Medieplanering och kampanjkoordination
Hur ansöker jag?
Välkommen att kontakta Ann-Charlotte Johannesson, VD CEI-Europe på 0731-54 45 20 för frågor eller skicka din ansökan snarast till lotta@cei.se Läs mer om oss på www.cei.se Vi har kontor i expansiva Science Park Mjärdevi i Linköping.