Automationsingenjör till Nordomatic

May 17 - Jul 17 2017

I rollen kommer du att arbeta med PLC/DUC programmering, avprovning, driftsättning och injustering av fastighetsautomationssystem i olika fastigheter, allt från flerbostadshus till tekniskt avancerade industrier. Vidare kommer konstruktion och projektering ingå i dina arbetsuppgifter. I många fall kommer du att ta en ledande position i dina projekt och ansvara för att kundens uppsatta förväntningar gällande kvalitet, miljö och ekonomi uppnås.

Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll vill vi att du har flera års erfarenhet av PLC programmering, gärna från flera olika automationssystem. Du har gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation eller motsvarande och en god förståelse runt VVS processer. Eftergymnasial utbildning kan väga upp för kortare arbetserfarenhet. Du uppskattar möjligheten att dela upp din tid mellan kontoret och ute på de projekt du ansvarar för. Erfarenhet/intresse av projektering och konstruktion anses starkt meriterande. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker efter en strukturerad och lösningsorienterad person. Du är noggrann och tycker det är spännande att ta dig an nya utmaningar och projekt. Vidare är du kvalitetsmedveten och avslutar alltid dina projekt på bästa möjliga sätt.

Kontakt och ansökan

Vid frågor kring tjänsten som Automationsingenjör kontakta Ola Pettersson på 070-541 23 33. Skicka din ansökan per mail innehållande personligt brev och CV till ola.pettersson@nordomatic.se märk mailet med den tjänst du söker.