Bli vår nya systemutvecklare med intresse för webbutveckling – Millnet

Jun 17 - Jul 21

Millnet fortsätter växa och behöver förstärka teamet med en duktig systemutvecklare med intresse för webbutveckling. Som systemutvecklare tar du stort eget ansvar och blir en del av ett team av duktiga och erfarna kollegor.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare kommer du arbeta med utvecklingen av Millnet programvaror tillsammans med dina kollegor. Era främsta arbetsuppgifter är att ansvara för produktens tekniska utveckling. Du kommer att bli involverad i alltifrån tekniska kundanpassningar, integrationer till vidareutveckling av programvarorna.

Hos Millnet blir du en del av ett kompetent och prestigelöst utvecklingsteam, där allas åsikter och idéer värderas och välkomnas. Ett agilt arbetssätt tillämpas med ansvar från idé till implementation med stöd och hjälp av grafisk designer och UX-designer etc.

Du är

För att passa in i rollen är du en självgående och initiativtagande person som gillar att arbeta nära dina kollegor och där kunskapsutbyte är en självklarhet. Du har ett strukturerat arbetssätt, trivs med att arbeta i team och har eget driv och engagemang. Vidare ser vi att du är en person som vill bidra till företagets framgång genom att utveckla lösningar med fokus på användbarhet och kundnytta.

Tjänsten kräver stort intresse av webbutveckling, alltifrån responsiv design till app programmering.

Vi söker dig som har lämplig högskola/universitetsutbildning eller förvärvat dina kunskaper från arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har en eller flera kunskaper inom:

  • Linux,
  • HTML,
  • JavaScript,
  • Git,
  • Jira,
  • Sencha Ext JS,
  • PostgreSQL
  • React och
  • Fullstack.

Om företaget

Millnet AB har i över 18 år utvecklat produkter och lösningar som förenklar och effektiviserar administrativa verksamhetsprocesser åt projekt- och personalintensiva företag och organisationer. Vår vision är att med moderna webbaserade och branschspecifika produkter vara den ledande leverantören av verksamhetssystem inom områdena bemanning, rekrytering, projekt- och tidsredovisning.

”Vi brinner för att förenkla och effektivisera administrationen i projekt- och
personalintensiva företag – Erbjuda företag en smidigare vardag!”

Från våra rötter som ett litet uppstartsföretag till ett tillväxtbolag försöker vi behålla en familjär företagskänsla med stor frihet och högt i tak. Att kunna påverka sitt eget arbete och företaget ser vi som en självklarhet. På Millnet arbetar de anställda tillsammans som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga oavsett roll för att vi ska lyckas. Att vara en bra lag-spelare ser vi som väldigt viktig egenskap.

Millnet AB är idag 28 stycken medarbetare. Kontoret ligger i Mjärdevi Science Park med bra möjligheter till pendling och direktbussar samt gratis parkering.

Vi erbjuder

På Millnet AB erbjuds du en härlig familjär stämning och av en vilja att alla ska må bra och trivas på arbetet. De anställda äter frukost ihop och hittar på roliga saker tillsammans både på och utanför arbetstid. Om du gillar du en avslappnad stämning med högt i tak och många skämt, samtidigt som du vill leverera en produkt som gör skillnad i kundernas verksamhet – då har du hittat rätt.