Cambio söker – Chefsarkitekt för COSMIC

Jun 14 - Aug 31 2018

Antar du utmaningen att bli chefsarkitekt för COSMIC?

Nu söker vi dig som vill vara med och påverka, leda och utveckla system arkitekturen för framtidens vårdinformationssystem.

I rollen som Chefsarkitekt kommer du att ta det övergripande ansvaret för systemarkitektur och teknologistrategi för COSMIC. Du kommer framför allt arbeta med att driva och leda förändring och utvecklingen av våra COSMIC produkter och dess systemarkitektur i vår transformation mot en SaaS lösning och Continuous Delivery. Du kommer ha det övergripande tekniska ledarskapet och bidra till att skapa en modern och agile utvecklingsorganisation. Som Chefsarkitekt kommer du ingå i ledningsgruppen för R&D och arbeta nära såväl produktledning, platformsutveckling och utvecklingsteam samt representera Cambio som produkt- och tekniskexpert i olika kunddialoger och presale aktiviteter.

Önskvärda kvalifikationer
• Många års erfarenhet av mjuvarutveckling och software engineering
• Flera års erfarenhet som systemarkitekt av storskaliga enterprise system
• Kunskap och erfarenhet av serverbaserad javautveckling och databaser
• Kunskap och erfarenhet av webbapplikationsutveckling med teknologier helst som HTML5, Angular, Typescript och Javascript
• Kunskap och erfarenhet av containerteknologi och cloudlösningar
• Goda kunskaper om typiska stödsystem kring själva programmerandet, exempelvis Jenkins, Git, Bitbucket, Nexus, Jira, SonarQube
• Erfarenhet av att jobba med testautomatisering, test driven development, continuous integration och deployment
• Kommunikativ och erfarenhet av tekniskt ledarskap
• Universitets- eller högskoleutbildning med datavetenskaplig inriktning eller motsvarande
• Behärskar engelska i både tal och skrift
• Erfarenhet av sjukvård och relaterade IT-system i någon form är meriterande.

Vem är du?
Vi tror vi att du är en driven och erfaren systemarkitekt som hänger med i den senaste utvecklingen och trenderna inom mjuvaruutveckling och IT. Du har förmågan att tänka och arbeta strategiskt samt både se produkten i sin helhet men även ibland lösa svåra tekniska problem djupt nere i källkoden. Du en naturlig ledare med stor samarbetsförmåga, gillar att coacha andra och bidra till kontinuerlig utveckling av vår utvecklingsorganisation. Du är kommunikativ, lösningsfokuserad och trivs i internationella sammanhang då vi har utvecklingsverksamhet i Sri Lanka samt kunder i Sverige, Danmark och UK. Du trivs med en ständig ström av intellektuellt utmanande arbetsuppgifter där resultatet ofta är av avgörande karaktär.

Placeringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag: 2018-08-31

Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten