Coacher sökes till Code Summer Camp 2019

Mar 13 - Apr 8

Vill du ha ett meningsfullt sommarjobb där du får möjlighet att inspirera barn inom programmering? Mellan den 24 juni och 5 juli arrangerar Science Park Mjärdevi Code Summer Camp. Ett läger där 120 barn mellan 7-17 år får möjlighet att lära sig och utveckla sina programmeringskunskaper.

Vi söker dig som brinner för programmering och tycker det är viktigt att fler får upp ögonen för detta.  Har du tidigare arbetat med barn är det ett stort plus. Under lägret arbetar vi med Scratch, HTML/CCS och Unity, erfarenhet inom detta är meriterande. Som person är du utåtriktad, prestigelös och har mycket energi!Läs mer om Code Summer Camp på https://mjardevi.se/summercamp/  I jobbet ingår en halvdagsutbildning i programmering för barn.

Minimikrav för anställningen är att du är student vid Linköpings universitet.

Hälften av platserna på Code Summer Camp är vigda åt tjejer, hälften åt killar. Denna fördelning försöker vi eftersträva även bland coacherna.

 

Intresserad? Sökt tjänsten genom länken till höger. Som coach till Code Summer Camp blir du anställd av Linköpings Universitet. Sista ansökningsdagen: 2019-04-08