Cybercom söker AWS-arkitekt

Jul 7 - Aug 31 2017

Har du erfarenhet av att designa och implementera applikationer, program och tjänster på AWS (Amazon Web Services)-plattformen? Kan du utbilda lagmedlemmar och hjälpa kunder att skapa de mest lämpliga AWS-tjänsterna för sin verksamhet? Då borde du fortsätta läsa!

Vi på Cybercom tror på en värld som är ständigt uppkopplad, vi utvecklas och frodas i en ständigt förändlig värld. Vi drivs av att skapa tjänster och produkter som människor älskar att använda.

Som partner till Amazon levererar Cybercom avancerade lösningar till våra kunder. Vi letar efter flera personer med AWS-erfarenhet som vill vara en del av ett vinnande koncept i en spännande bransch.

Cybercom är ett konsultbolag som till stor del jobbar med helhetsåtaganden i egen regi. Vi kombinerar teknik och användarupplevelse. Vi vinner projekt mot kunder i hela världen med spets inom bland annat – telekom, Internet of Things/Industri 4.0, fordonssystem, försvarsindustrin och mobila enheter.

För oss är individens utveckling en självklar del av företagets framtid och vi erbjuder såväl personlig utveckling som utmanade karriärvägar för våra medarbetare.

Vi söker:

Just nu söker vi konsulter som vill jobba som AWS-arkitekt tillsammans med spännande företag, med modern teknik. Du kommer delta i projekt från design till implementering av nya cloudlösningar. Du kan hjälpa våra kunder att genomföra de mest lämpliga AWS-tjänsterna för deras företagsbehov.

 

Erfarenhet och förväntningar:

  • Erfarenhet från migrering och / eller omvandling av äldre lösningar till molnet
  • Expert på hur man använder applikationer i molnet
  • Intresse att alltid lära sig mer om molnplattformar och att söka innovativa lösningar
  • Stor erfarenhet från olika AWS-tjänster, till exempel; AWS IoT-plattform, Lambda, Kinesis, Redshift, Elasticsearch, EMR, CloudFormation etc

     

Vi erbjuder

Vi har ett starkt engagemang i allt från de egna uppgifterna och gruppens uppdrag till organisationens övergripande mål. Vi jobbar aktivt med våra värdeord: Passion, Innovation och Förtroende, vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur.

Cybercom tror på löpande kompetensutveckling där vi skapar utrymme och stöd för att utvecklas. Lärande i det dagliga arbetet ser vi som självklart precis som kompetensutvecklingsinsatser i form av bland annat kompetensgrupper. Cybercom har en tydlig position på marknaden, har några av landets mest intressanta uppdrag samt skräddarsydd, personlig utveckling bland trevliga och inspirerande kollegor. Cybercom eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter kulturell och etnisk mångfald. Du kan läsa mer om oss på vår karriärsida på cybercom.com/career.

Intresserad?

Vid frågor är du välkommen att ringa Peter Frejd​​, Consultant Unit Manager.