Cybercom söker Mjukvaruutvecklare C#/.NET

Jul 7 - Aug 31 2017

Cybercom söker just nu dig som känner sig träffad när någon säger ”hen är riktigt grym på C#/ .NET!”. Har du en ryggsäck med 2 års erfarenhet av Visual Studio och är mjukvaruutvecklare av applikationsutveckling i C#? Är du en person som känner att du utvecklas främst i team?
Har du svarat ”ja” på ovanstående frågor finns det ingen tvekan, vi vill träffa dig!

Vi på Cybercom är nyfikna! Vi vill bli inspirerade och delar gärna med oss och blir glada om vi inspirerar andra. Som kollega hos oss kan vi erbjuda dig spännande teambaserade uppdrag och en kreativ miljö. Den personliga utvecklingen står i fokus och vi ser att det finns en chans att gå vidare och att leda ett team. På Cybercom tror vi på en uppkopplad värld, förändringen sker nu och utvecklingen går fort framåt. Det är i denna föränderliga miljö vi verkar och trivs som bäst. Vi älskar att med teknikens hjälp lösa våra kunders utmaningar och uppfylla deras behov, det är detta som driver oss. Vill du läsa mer om Cybercom eller de case som vi har arbetat med den närmaste tiden så gå in på följande länkar:

http://www.cybercom.com/Cases-and-clients/

http://www.cybercom.com/About-Cybercom/About-the-G…

Vad du kan förvänta dig av att arbeta på Cybercom:
Som konsult är ditt arbete varierande, du samlar på dig en mängd kunskap och erfarenheter genom de olika projekt du hamnar i samt genom alla de kollegor du möter, både ute hos kund och inhouse på vårt kontor. Arbetssättet hos oss är teambaserat, både inhouse och ute hos kund. Du får möjlighet att utvecklas i innovativa och utmanande projekt. Du får ta del av kompetensutveckling genom kompetensgrupper som dina kollegor startar upp. Eller varför inte själv starta upp en kompetensgrupp inom det område du vill utvecklas inom? Vi är ett företag där vi har roligt på jobbet och har en väldigt skön stämning. Vi deltar i olika tävlingar, AW, olika typer av firande, turneringar (pingis främst!), fikar (ofta!) samt deltar på konferenser mm. Att prata är lätt så spana gärna in vår Facebook eller Instagram och få en riktig uppfattning om oss och vår företagskultur!

Som anställd hos oss kan du också förvänta dig:

  • Kontinuerlig kompetensutveckling och individuell kompetensplan
  • Kollektivavtal
  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Flexibla arbetstider

Utöver din passion för C# / .NET söker vi dig som:

  • Har goda kunskaper inom WPF, Designmönstret MVVM och GUI-kodning i XAML
  • Har erfarenhet inom Entity Framework, Unity och TF.
  • Har intresse för SQL, TFS, GIT och Confluence som är tekniker och verktyg som används inom ramen för tjänsten.
  • Du har relevant akademisk examen och goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi vill att du ska bli våra Makers of Tomorrow!!

Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten eller Cybercom är det bara att ringa eller maila Maria Knutsson.