Cybercom söker Mjukvaruutvecklare inbyggda system

Jul 7 - Aug 31 2017

Är du en passionerad mjukvaruutvecklare och vill arbeta på ett bolag med stora spännande kunder? Vill du dessutom jobba med programvaruutveckling i inbyggda system? Då kan detta vara en intressant roll för dig!

Vi på Cybercom tror på en värld som är ständigt uppkopplad, vi utvecklas och frodas i en ständigt förändlig värld. Vi drivs av att skapa tjänster och produkter som människor älskar att använda.

I Linköping söker vi nu personer med stor passion för programvaruutveckling i inbyggda system. Vi söker tjejer/killar intresserade av programmering i C/C++ som vill växa som individer och fortsätta sin utveckling här hos oss.

Cybercom är ett konsultbolag som till stor del jobbar med helhetsåtaganden i egen regi. Vi kombinerar teknik och användarupplevelse. Vi vinner projekt mot kunder i hela världen med spets inom bland annat – telekom, Internet of Things/Industri 4.0, fordonssystem, försvarsindustrin och mobila enheter.

För oss är individens utveckling en självklar del av företagets framtid och vi erbjuder såväl personlig utveckling som utmanade karriärvägar för våra medarbetare.

Vi söker:

Just nu söker vi Programvaruutvecklare C/C++ med tidigare erfarenhet från arbetslivet. För denna roll ska du ha en stor förståelse för gränslandet mellan elektroniken och mjukvaran.

 

Din kompetens bör minst innehålla några av följande ingredienser:

  • Vi vill att du har examen som högskoleingenjör, civilingenjör eller motsvarande
  • Du behärskar programvaruutveckling och har gärna ett antal genomförda projekt bakom dig som även omfattar kravhantering, dokumentation och versionshantering av programvara
  • Du behärskar C/C++ i inbyggda system
  • Kunskaper inom embedded Linux är meriterande
  • Vi värdesätter erfarenhet från flera olika branscher
  • Viktigt är också att du är en person som gillar möten med nya människor och stimuleras av teamwork
  • Flytande svenska i tal och skrift är ett krav

Vi erbjuder

Vi har ett starkt engagemang i allt från de egna uppgifterna och gruppens uppdrag till organisationens övergripande mål. Vi jobbar aktivt med våra värdeord: Passion, Innovation och Förtroende, vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur.

Cybercom tror på löpande kompetensutveckling där vi skapar utrymme och stöd för att utvecklas. Lärande i det dagliga arbetet ser vi som självklart precis som kompetensutvecklingsinsatser i form av bland annat kompetensgrupper. Cybercom har en tydlig position på marknaden, har några av landets mest intressanta uppdrag samt skräddarsydd, personlig utveckling bland trevliga och inspirerande kollegor. Cybercom eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter kulturell och etnisk mångfald.

Du kan läsa mer om oss på vår karriärsida på cybercom.com/career.

 

Intresserad?

Vid frågor är du välkommen att ringa Sofia Raismaa​, Consultant Unit Manager.