Cybercom söker Teamledare

Jul 7 - Aug 31 2017

Vi söker dig som vill verka som teamledare/scrum master i ett av våra teamåtaganden gentemot kund. Har du jobbat som utvecklare i några år och parallellt med det tekniska arbetet gärna driver ett team med fokus på arbetsformer, processer och agilt arbetssätt så tror vi att denna tjänst kan vara intressant för dig.

Du utmanas av att jobba med att forma team och få personer att arbeta mot gemensamma mål. Du är driven och prestigelös, samtidigt som du är tydlig i din ledarroll.

När det gäller din tekniska bakgrund så har du gedigna kunskaper inom ett eller flera utvecklingsspråk. Du trivs med att jobba i team och har erfarenhet av någon agil arbetsmetod, t ex Scrum. Rollen är delad mellan systemutveckling och teamledare och du kommer fortsatt ha möjlighet att utveckla din tekniska kompetens.

Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat och din utbildning motsvarar en civil- eller högskoleingenjörsexamen.

Vi tror att du trivs bäst hos oss om du har ett genuint engagemang för systemutveckling, gillar kundkontakt, är kommunikativ och har en vilja att hela tiden utvecklas.

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss på Cybercom i Linköping arbetar vi med ett brett erbjudande både mot kunder och konsulter. Hos oss får du möjlighet att arbeta som expertkonsult, i inhouseprojekt, team- eller projektåtagande eller varför inte arbeta med någon av Cybercoms egna produkter.

Hos oss har du alltid uppdrag, antingen externa kunduppdrag eller innovationsprojekt inom exempelvis internet of things, säkerhet eller något annat teknikområde i den uppkopplade världen. Cybercom erbjuder löpande kompetensutveckling där vi skapar utrymme och stöd för att utvecklas.

Med en öppen och avspänd företagskultur erbjuder vi dig en bra balans mellan arbetsliv och fritid tillsammans med inspirerande kollegor. Hos oss jobbar du tillsammans med allt från nyexade kursettor till branschledande specialister.

Intresserad av att jobba med oss?

Sök då redan idag då vi gör löpande intervjuer. Vid frågor kontakta Sofia Raismaa​.