Digital marknadsförare – XMReality

Apr 30 - Jun 30

Vi söker en marknadsförare som genom affärsdrivande kommunikation i främst digitala, men även fysiska, kanaler vill vara med och på ett innovativt sätt nå ut till kunder, driva affärer och bygga XMRealitys affär globalt. Är du driven, kreativ och strukturerad? Gillar du dessutom ny teknik som leder vägen in i framtiden? Då är du den vi söker!

Din utmaning

I rollen som digital marknadsförare har du ansvaret för XMRealitys operativa och strategiska marknads- och kommunikationsarbete och ansvarar för utvecklingen av bolagets varumärke globalt.

Arbetsuppgifter som ingår är:

  • Ansvar för vår marknadskommunikation med syfte att skapa kännedom och intresse för XMReality och vårt erbjudande
  • Ansvar för att utveckla våra målgrupper, budskap och kanaler, både digitala och fysiska, för att driva trafik till vår webbplats
  • Ansvar för webbplatsen gällande struktur, utveckling, budskap och innehåll (verktyg: WordPress)
  • Ansvar för vår kommunikation i digitala sociala kanaler, inkluderande löpande inlägg, annonsering och
  • uppföljning av utfall i exempelvis LinkedIn, Facebook och YouTube.
  • Ansvar för vår kommunikation i fysiska kanaler, inkluderande planering, genomförande och uppföljning av utfall
  • av exempelvis mässor, PR och annonser.
  • Koordinera arbete med externa samarbetspartners, såsom uppdrag för webb och grafiskt innehåll.

Du blir del av vårt Customer Experience-team och förväntas ta en ledande roll I utvecklingen av vårt kundnära arbete. Rollen som digital marknadsförare är helt rätt för dig som motiveras av att verka i ett SaaS-bolag i stark tillväxt och i förändring, där din erfarenhet och kompetens är avgörande faktorer för fortsatt framgång.

Din bakgrund

Vi söker dig som brinner för marknadsföring och som drivs av att göra XMRealitys erbjudande till marknaden välkänt. Du trivs med att arbeta med flera parallella projekt och i stundtals högt tempo, vilket ställer krav på både struktur och flexibilitet. Du är en duktig skribent och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift. Dessutom har du har goda kunskaper i webbpublicering och digital marknadsföring. Som person är du självständig och ansvarstagande. Du är en kommunikativ, prestigelös teamspelare som bidrar till konstruktiva samarbeten, såväl i det egna teamet som i tvärfunktionella projekt. Vi tror att vi blir bättre tillsammans!

Du har en högskoleutbildning inom marknadsföring eller media- och kommunikationsvetenskap med fokus på digitala kanaler och god erfarenhet av grafisk formgivning, foto, bildhantering och effektiva kommunikationsverktyg. Det är en stor fördel om du har arbetslivserfarenhet från att ha arbetat med marknadsföring i ett SaaS-bolag internationellt.

Vårt erbjudande

Hos oss på XMReality ges du hög grad av frihet att själv styra ditt arbete och tjänsten erbjuder stor utvecklingsmöjlighet för dig i din yrkesroll. Vi erbjuder dig en arbetsplats präglad av god stämning och trivsel. Medarbetarna har en hög kompetens inom sina respektive områden och det finns en väl utvecklad XMReality-anda där alla är med och hjälper varandra.