Driven embedded-utvecklare till Syncore!

May 14 - Jul 14

Känner du dig redo för att uppgradera? Vad sägs om att jobba i professionella team med kundernas svåraste utmaningar inom inbyggd produktutveckling?

Som ingenjör på Syncore Technologies får du möjlighet att växa i en kreativ miljö och pröva dina förmågor i spännande projekt med olika teknologier. Våra kunder ligger i täten inom expansiva, globala industrisegment där kraven på kvalitet och tillförlitlighet är höga. Att vi jobbar i våra lokaler ger extra energi och inspiration i arbetet, och den stora variationen gör att du snabbt utvecklar din kompetens och helhetsförståelse. Låter det intressant?

Det är insidan som räknas
Vi söker dig som är talang eller erfaren utvecklare inom inbyggd programmering – gärna med ett elektronikintresse. Din kompetens är viktig såklart, men lika mycket värdesätter vi engagemang, intresse och inre drivkraft. Vår kultur präglas av samarbete, kreativitet och prestigelöshet, och vi värnar om en god arbetsmiljö där medarbetare känner att de trivs, utmanas och utvecklas. Syncore är förmodligen enda företaget i världen som har en Trivselambassad. Varför? Det ska vara kul och givande att gå till jobbet!

Syncore på 15 sekunder
Syncore Technologies är ett teknikutvecklingsbolag som fokuserar på inbyggda system – från idé till färdig produkt. Våra kunder finns inom branscher som till exempel flyg, fordon, försvar och konsument, och vi erbjuder spetskompetens inom bland annat functional safety, industriella kontrollsystem och avancerade mätsystem. Arbetet med kundernas projekt bedrivs inhouse i team i våra nya, 1200 kvm stora lokaler med bästa läge i Mjärdevi Science Park, bara ett stenkast från LiU.

Är du den vi söker?
Vad sägs om en pratstund och fika i vårt alldeles nya kontor?
Ring Anders Sjösvärd på 073-423 23 65 eller mejla din presentation och CV till anders.sjosvard@syncore.se