Elektronikutvecklare till ÅF

Feb 13 - Mar 3

Om jobbet

ÅF söker nu efter elektronikutvecklare som brinner för embeddedutveckling och vill vara med och utveckla tekniken i framtidens produkter.

I din roll som elektronikutvecklare kommer du att vara med i hela kedjan från kravdiskussioner till utveckling, test, verifiering och färdig produkt. Som konsult på ÅF får du möjlighet att arbeta inom ett brett spektrum och få många nya utmaningar. Ditt arbete kommer ske hos någon av våra kunder och du kommer få stora möjligheter att bredda din erfarenhet och kunskapsbank då uppgifterna varierar över tid.

Vi tror att du kommer trivas hos oss på ÅF om du är genuint intresserad av teknik. Rollen som konsult lockar dig och du drivs av möjligheten att utföra olika uppdrag inom en bredd av branscher – med ett stort driv och nyfikenhet och en vilja att alltid bli bättre.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av elektronikutveckling, flerårig erfarenhet av analog-och digitalkonstruktion av kretskort och har en civil- eller högskoleingenjörsexamen eller motsvarande. Vi tror även att du har;

  • Erfarenhet av HW test, simulering och verifiering
  • God komponentkännedom
  • CAD- erfarenhet (PCB)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Har du erfarenhet av något/några av nedanstående områden är det meriterande;

  • EMC
  • Elsäkerhet på kretskortnivå
  • Bluetooth
  • RF
  • Battery Management System (BMS)

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi letar efter dig som tycker om att arbeta i team och som har en god förmåga att kommunicera med såväl kollegor som kunder och som har förmåga att se helheten. Som konsult är det även viktigt att du arbetar självständigt och är van att ta egna initiativ. Du besitter en stark kompetens men vill fortfarande utvecklas – gärna tillsammans med oss på ÅF. Låter detta som dig?

Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Start; Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid

Plats; Linköping

Vi erbjuder

Hos oss kommer du få 10 000 kollegor som är riktigt vassa inom sitt specialistområde. ÅF är ett stort och etablerat företag som erbjuder dig stabilitet och trygghet, samtidigt som vi är snabbfotade och flexibla i att anamma nya tankesätt och ideér.

På ÅF tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Vår fantastiska Club ÅF som drivs av engagerade medarbetare, ordnar evenamang utanför jobbet för att just du ska trivas. Det finns något för alla!

ÅF som arbetsgivare erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och attraktiva förmåner. Flextid erbjuds för att du ska få ihop en vardag att trivas i. Visste du att ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer? Vi vill gärna visa dig varför!

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.