Erfaren utvecklare med ledarambitioner – Attentec

Apr 3 - Jun 3

Vi är Attentec. Vi är ett 60-tal konsulter inom mjukvaruutveckling fördelade på två kontor i Linköping och Stockholm. Vi fokuserar på kompetens inom internet of things och strömmande media. Vårt mål är att vara den bästa arbetsplatsen för engagerade, innovativa utvecklare. Vi vill ge våra konsulter bästa möjliga förutsättningar både att utveckla sig själva och att leverera långsiktiga lösningar med hög kvalitet till våra kunder.

Vem söker vi?

Vårt team på linköpingskontoret växer och vi behöver fler erfarna utvecklare som vill utveckla sig inom både ledarskap och systemutveckling.

Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerad teknisk systemutveckling. Det viktigaste är inte vilket eller vilka programmeringsspråk du har erfarenhet av utan att du har djup förståelse och kunskap om mjukvaruutveckling och systemarkitektur.  Du har erfarenhet av både nyutveckling och vidareutveckling och har arbetat med test, paketering och leverans.

Har du arbetat som projektledare, scrum master, teamledare eller i andra ledande roller är det mycket meriterande. Du kan också ha arbetat som utvecklare i några år och vill nu utvecklas inom ledarskap.

För att trivas och passa på Attentec behöver du vara noggrann, kreativ och målfokuserad. Du har en förmåga att se helheten samt gillar att diskutera med både kunder och dina teammedlemmar. Din motivation kommer av att leda team och projekt framåt. Du har förmågan att hantera olika behov och viljor i en grupp och därmed skapa acceptans och samsyn kring gemensamma lösningar.

Goda kunskaper i svenska och engelska är nödvändiga.