Group Controller till IFS

Apr 13 - May 5 2018

IFS™ utvecklar och levererar affärssystem till kunder över hela världen som tillverkar och distribuerar varor, underhåller anläggningstillgångar samt driver serviceinriktade verksamheter. Vår branschkunskap och våra lösningar har tillsammans med vårt kundfokus gjort oss till en ledare och den mest rekommenderade inom sektorn. Våra 3 500 medarbetare stödjer fler än en tio tusen kunder över hela världen genom lokala kontor och ett växande partnernätverk.

Din framtida utmaning
Konsolideringsfunktionen består av 6 personer som arbetar med koncernredovisning, koncernrapportering (såväl extern som intern), koncerncontrolling och skatter. I rollen som koncerncontroller rapporterar du till Group Consolidation Manager för IFS koncernen. Till följd av flera förvärv under senaste året behöver vi också utöka gruppen med en person.

Om du

  • har lätt för redovisning och ser koncernredovisning som en rolig utmaning
  • vill jobba med koncernrapportering av både utfall och budget
  • har analytisk förmåga och vilja att självständigt ansvara för uppföljningen av ett antal av IFS dotterbolag
  • har förståelse för intern kontroll
  • har en kommunikativ förmåga i en internationell miljö

… då kan du vara den vi söker.

Har du dessutom erfarenhet av skatter, IFRS och koncernrapportering så är det en merit!

Den vi söker
Som person är du målfokuserad, tydlig, ödmjuk, lyhörd och en ständig förbättrare. Du har ett brinnande intresse för redovisning och analyser från ett övergripande perspektiv. Du trivs bra i sällskap med andra och är bra på att knyta kontakter och nätverk.

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har ett eller flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning inom privat sektor och är insatt i lokala och globala redovisningsprinciper (IFRS).

Vi erbjuder dig
På IFS har vi en stark och engagerad kultur där vi alla hjälps åt och där du som kollega och medarbetare syns och är viktig. Du får snabbt frihet under ansvar och kommer på många sätt ha möjlighet att påverka – vår produkt, vår organisation och vår utveckling. Vi är en stabil och mogen Skandinavisk organisation med internationell verksamhet där du får samarbeta över såväl kompetens- som nationsgränser. Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas som person i din roll och i din karriär. Du möter varierande, intressanta och utmanande arbetsuppgifter och projekt och kommer att få samarbeta med kompetenta och trevliga kollegor och ledare i en organisation som sätter kunden i fokus.

Låter detta intressant?

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig!

I denna rekrytering samarbetar vi med Sententia Rekrytering och frågor besvaras av Eva Andersson, Rekryteringskonsult, tfn 0706-15 32 30.

Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

SISTA ANSÖKAN 1/5