IT-Bolaget Per & Per anställer fler app-utvecklare

Jun 15 - Aug 15 2018

Är du hungrig på att lära dig ny teknik och vill ha utvecklande arbetsuppgifter?
Vi rekryterar mobilutvecklare som vill kliva in och bidra till utvecklingen av mobilappar som revolutionerar hur många jobbar idag.

 

Vilka är vi
IT-Bolaget Per & Per utvecklar mobilapplikationer för fältbruk. Våra viktigaste kunder finns inom skogsindustrin. Varje dag använder 1000-tals användare mobilappar vi har utvecklat. Det handlar om att spara tid, jobba effektivt och att ta hänsyn till miljön. Vi är idag en av de ledande leverantörerna av mobilappar för fältbruk.

 

Vi erbjuder dig

 • En arbetsplats där du får ta ansvar och jobba med avancerad mobilutveckling i teknikens framkant.
 • Ett stimulerande arbete i nära samarbete med andra utvecklare men även verksamhetsutvecklare och slutanvändare hos kunder i Sverige och i andra länder.
 • Möjlighet att arbeta med system som gör en positiv skillnad för människor, samhället och miljön

 

Huvudsakliga arbetsområden

Din uppgift blir att jobba med utveckling av mobilapplikationer som körs på iOS och Android. Du kommer att jobba i mindre team nära andra utvecklare. Du kommer också att arbeta i nära samarbete med våra kunder som idag finns i Sverige och Norge. Vi siktar på att expandera till fler länder framöver.
De appar du kommer att jobba med utvecklingen av är tillämpningar som löser verksamhetskritiska uppgifter i våra kunders vardag. De hjälper dem att vara produktiva, men också leva upp till lagar och regler och skydda miljön för människor, djur och växter.

 

Din profil

Vi förväntar oss att du som söker är välutbildad och har ett driv att utvecklas och lära dig nya saker. Även om det du gjort tidigare är viktigt, så anställer vi dig främst för den du är. Det viktigaste är att du är en lagspelare och passar in i teamet, delar våra värderingar och att du har förmåga att lära dig snabbt.

 

För det här jobbet har vi följande krav:

 • Du har en akademisk utbildning med utmärkta betyg. Gärna civilingenjör-, kandidat- eller motsvarande examen med inriktning mot systemutveckling.
 • Du har ett starkt intresse för systemutveckling och utveckling av mobilapplikationer i synnerhet.
 • Du är intresserad av att sätta dig in i användarens situation och bygga enkla, effektiva och grafiskt tilltalande användargränsnitt.
 •  Du talar och skriver engelska och svenska samt gärna andra språk.
 • Du tar egna initiativ och tycker om att göra nya saker.

 

Vi ser gärna också att du:

 • Testat på app-utveckling och kanske redan provat på Xcode, Swift eller Objective-C.
 • Har tävlat i någon individuell sport eller lagidrott.
 • Gillar friluftsliv. Vi har en lång tradition av utomhuskonferenser där vi umgås, men även utmanar oss själva med lite strapatser.

 

Intresserad?
Om du tycker det låter intressant vill vi att du hör av dig. Skicka din ansökan till jobs@2xper.se . Bifoga ditt CV, personligt brev samt dina betyg från universitetet/högskola

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden, så vänta inte med att skicka din ansökan.
Du hittar mer information om oss på www.2xper.se

 

För frågor angående anställningen, kontakta:
Per Gustås, Verkställande Direktör
per.gustas@2xper.se eller 0708-449964