JAVA-utvecklare till Cybercom

Jul 7 - Aug 31 2017

Vårt team i Linköping söker fler Makers of tomorrow! Är du en maker som kombinerar dina tekniska kunskaper med driv och en förmåga att få saker gjorda på riktigt, ja då tror vi att du skulle trivas hos oss. Hos oss blir du utmanad med komplexa problem i spännande projekt, antingen ute hos kund eller in-house. Du får en omväxlande vardag i ett företag där vi aktivt delar med oss av kunskap i ett öppet klimat. Att du vill utvecklas tillsammans med dina kollegor är en naturlig del av din arbetsdag.

Vad gör Cybercom?

Cybercoms vision är att vara våra kunders mest trovärdiga partner i den uppkopplade värld vi är på väg mot. Vi satsar medvetet och konsekvent på att jobba riktigt nära våra kunder när vi säljer in och levererar våra uppdrag. Mer att läsa om våra referenscase finns här: http://www.cybercom.com/Cases-and-clients/

Vi lever i en digitaliserad värld där Internet of Things, maskin- till maskinkommunikation och mobilitet är vardagsmat. Cybercom är ett av de ledande företagen inom dessa områden, och med en spännande kundbas i teknikens framkant så bidrar vi till framtidens IT-lösningar. Vill du veta mer om Cybercom, kolla gärna på vår film:

Hur ser din arbetsdag ut?

Som JAVA-utvecklare hos Cybercom jobbar du antingen inhouse eller hos några av våra kunder i regionen. Arbetet är nästan alltid teambaserat och ni jobbar agilt i team som varierar mellan 3-8 personer. Teamet tar ansvar för en produkt eller en funktion och arbetar i hela stacken från backend till frontend. Arbetsuppgifterna delas av teamet samtidigt som varje individuell medlem har ett ansvarsområde/spets. Som teammedlem får du självklart stor möjlighet att påverka teamets arbete och det arbete som ni tillsammans utför.

Vem är du?

Som person har du ett genuint engagemang för utveckling och vill fortsätta utvecklas i din professionella roll. Du gillar nya utmaningar och är öppen för att prova nya tekniker och har ett prestigelöst förhållningssätt. Att arbeta i team faller sig naturligt för dig och du har erfarenhet av agilt arbetssätt, exempelvis Scrum.

Du har mer än två års erfarenhet av utveckling i JAVA eller JEE. Du har också erfarenhet av jobba med WebServices(SOAP eller REST), XML, SQL, Spring, Eclipse, Hibernate och Maven.

Du har relevant akademisk examen och goda kunskaper i svenska och engelska. I vissa fall ställer uppdragsgivaren krav på svenskt medborgarskap.

Intervjuer sker löpande.