Junior mjukvaruutvecklare inom telecom/5G till Cybercom

Jul 7 - Aug 31 2017

Cybercom i Linköping är ett framgångsrikt konsultbolag med 100 anställda som ingår i koncernen Cybercom Group AB. Med våra värdeord Trust, Passion & Innovation som ledstjärna arbetar vi för hållbara lösningar inom e-tjänster, säkerhet, inbyggda system och webb. Våra kunder finns främst inom telecom, flygindustrin, automotive, medicinsk teknik och offentlig sektor.

Just nu söker vi juniora konsulter som vill arbeta som mjukvaruutvecklare i ett av våra team inom telecom och 5G. Vi söker dig som:

  • har ett stort teknikintresse och vill arbeta med avancerad system- och mjukvaruutveckling.
  • har en utbildning motsvarande en civil- eller högskoleingenjörsexamen, gärna från D, Y, Medieteknik eller Di.
  • behärskar flera olika språk och miljöer på en grundläggande nivå och vill utvecklas inom C++ eller C.
  • gillar nya utmaningar både när det gäller teknik och metodik och har en vilja att hela tiden utvecklas.
  • gärna har någon praktisk erfarenhet av agil utveckling.
  • trivs med att jobba i team och är som person lyhörd, ödmjuk och samarbetsvillig.
  • är positiv och driven och känner dig lockad av konsultrollen.

Svenska och engelska, flytande i tal och skrift är ett krav

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss på Cybercom i Linköping arbetar vi med ett brett erbjudande både mot kunder och konsulter. Hos oss får du möjlighet att arbeta som expertkonsult, i inhouseprojekt, team- eller projektåtagande eller varför inte arbeta med någon av Cybercoms egna produkter.

Hos oss har du alltid uppdrag, antingen externa kunduppdrag eller innovationsprojekt inom exempelvis internet of things, säkerhet eller något annat teknikområde i den uppkopplade världen. Cybercom erbjuder löpande kompetensutveckling där vi skapar utrymme och stöd för att utvecklas.

Med en öppen och avspänd företagskultur erbjuder vi dig en bra balans mellan arbetsliv och fritid tillsammans med inspirerande kollegor. Hos oss jobbar du tillsammans med allt från nyexade kursettor till branschledande specialister.

Intresserad av att jobba med oss?

Sök då redan idag då vi gör löpande intervjuer. Skicka med CV, personligt brev och studiemeritförteckning (kurser och betyg). Vid frågor kontakta Sofia Raismaa​, Consultant unit manager.