Junior Systemutvecklare till Product Development på Ericsson

Feb 5 - 28

Organisationen
Ericsson är ett globalt bolag som finns representerad i 175 länder och har löpande samarbeten mellan landsgränserna. Bolaget levererar telekommunikationsutrustning och tjänster till mobila och fasta nätverk runtom i hela världen. På Ericsson här i Linköping har man runt 40 olika nationaliteter representerade.

Avdelningen Product Development Traffic Control (PDTC) är en produktutvecklingsavdelning som jobbar med att utveckla och förvalta systemlösningarna för det kommande 5G-nätverket.

I och med att lanseringen av 5G börjar närma sig expanderar nu avdelningen och söker därför duktiga systemutvecklare som får ansluta på denna spännande resa att skapa framtidens 5G!

Din vardag
Som Systemutvecklare kommer du att tillhöra ett av de Scrum Team som är verksamma inom PDTC och kommer tillsammans med dina kollegor att jobba med utveckling i en kreativ miljö från idé till verklighet och hela vägen till kundleverans. Du kommer att få arbeta med stimulerande arbetsuppgifter som gör skillnad samt jobba med teknologier i framkant inom bl.a. Big Data, Data Mining, Artificial Intelligence, Machine Learning osv.

Det här erbjuds du på Ericsson
Som systemutvecklare på Ericsson får du bland annat:

-En stimulerande och varierande miljö
-Möjlighet till kompetensutveckling, exempelvis i form av kurser
-Jobba med teknik i framkant
-Bra karriärmöjligheter, oavsett om du vill bli teknisk specialist eller ledare

Vem är du?
För att jobba som systemutvecklare på Ericsson ser vi att du har:

-En master eller kandidat inom Datateknik, Software Engineering, IT eller liknande som anses som relevant för rollen.
-Kunskap i något objektorienterat programmeringsspråk som t.ex. C, C++ eller Java. Andra språk är också meriterande.
-Du talar och skriver bra svenska och engelska.

Som person är du positiv och kreativ och i och med att du samarbetar i team ser vi att du är kommunikativ samt en team player.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Ericsson med Dfind IT som är en nischad rekryteringspartner inom IT. Har du några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Martin Rehn, martin.rehn@dfind.se

Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag, dock senast 28e februari.

Varmt välkommen med din ansökan!