Junior utvecklare sökes till Attentec

Apr 3 - Jun 3

Är du civil- eller högskoleingenjör, gillar att programmera och dessutom är på jakt efter ett varierande och spännande arbete? Då rekommenderar vi dig att fortsätta läsa. Vi behöver nu utöka vårt team med ytterligare konsulter inom mjukvaruutveckling.

Om rollen:

Som konsult hos Attentec kommer du kommer få möjlighet att arbeta med ny häftig teknik och utveckla innovativa lösningar inhouse eller på plats hos våra kunder. Nedan kan du läsa om ett uppdrag som vi gjort åt vår Norska kund GET:

Attentec hjälpte Norska kabel-TV operatören Get att ta sig från linjärt TV-tittande till on-demand. Appar utvecklades för bland annat för Android, iOS och AppleTV för att visa både traditionella TV-kanaler så som NRK och SVT samt utbud från HBO och Disney. Attentec tog även fram ett verktyg för att hantera metadata så som programnamn, beskrivningar, bilder med mera. Verktyget hittar automatiskt avsnitt som saknar data, och prioriterar dem beroende på vilken data som fattas och hur nära det är till sändning. Dessutom kan promos för filmer, serier och eller live-sändingar skapas för visning på webb och i appar.

Vem söker vi?

För att trivas i rollen drivs du av att se resultat, samarbeta och arbeta mot uppsatta mål.

Vi tror att du har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och kan kommunicera väl både i tal och skrift. Du har erfarenhet av ett eller flera av följande programmeringsspråk:

  • C
  • C++
  • C#
  • Java
  • Javascript
  • Python

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av agilt arbetssätt.