Konsultenhetschef inom teknikinformation – Combitech

May 8 - 19

Enheten teknikinformation i Linköping består av skickliga och engagerade konsulter. Vi är väl etablerade i regionen och gör uppdrag främst på plats hos våra kunder. Vi växer och behöver ytterligare en ledare som kan fortsätta utveckla våra medarbetare.

DIN ROLL SOM KONSULTENHETSCHEF

Större delen av din arbetstid spenderar du i ett konsultuppdrag inom ditt kompetensområde och på deltid är du chef för en konsultgrupp. I chefsrollen ingår personalansvar vilket bland annat inkluderar gruppens och individens utveckling, gruppmöten samt deltagande vid nyrekrytering. Konsultenhetschefsrollen innebär ett nära samarbete med resultatenhetschefen. Tillsammans med vår säljorganisation arbetar du också med att hitta rätt konsult till rätt uppdrag.

Som Konsultenhetschef kommer du att vara Combitechs viktigaste kulturbärare! Här ges du tillfälle att kunna kombinera chefsrollen med konsultuppdrag inom ditt kompetensområde. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling, samverkan och balans mellan arbete och fritid.

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Förutom de tekniska kraven där vi söker dig som har utbildning och arbetslivserfarenhet inom teknikinformation vill vi träffa dig som är redo för nästa steg i din karriär!

För att lyckas i rollen krävs det att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Du uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du är lyhörd och har ett intresse av att lyssna till din grupp. Vi tror också att du är en coachande, drivande och entusiasmerande person som vill vara med och utveckla vår grupp och Combitech till att bli den bästa av arbetsplatser!

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.