Konsultenhetschef med hjärta för människa och teknik – Combitech

May 8 - Jun 2

DIN ROLL SOM KONSULTENHETSCHF INOM MEKANIK

Combitech är just nu inne i en expansiv fas och behöver förstärka vår verksamhet med en konsultenhetschef som är intresserad av att kombinera spännande konsultuppdrag med ansvar för att leda och utveckla våra växande konsultgrupper. Nu söker vi dig som har erfarenhet inom mekanik och nu vill göra något nytt och prova på personalansvar utan att behöva släppa tekniken.

Du kommer att jobba i ett spännande konsultuppdrag och samtidigt vara chef för konsulter. Hos oss kommer du att ha en omväxlande roll, med stora möjligheter att vara med och forma samt påverka ditt arbete!

Som konsultenhetschef kommer du att ansvara för att leda en konsultenhet bestående av cirka 10-15 konsulter och här ha det operativa linjeansvaret för dina medarbetare. Vilket bland annat omfattar utvecklingsplanering och lönesättning. I det dagliga skapar du förutsättningar för att dina medarbetare både trivs och kan prestera på sitt allra bästa sätt. Som ledare förväntas du agera i enlighet med vår värdegrund för att säkerställa att våra medarbetare utvecklas både personligt och professionellt samt kan erbjudas balans i livet utifrån just sin specifika livssituation. Att vara ny som chef och ledare i Combitechs kultur innebär också stort stöd från sin egen chef och också i form av kurser, mentorskap och situationsanpassat ledarskap.

I konsultrollen kan uppdragens karaktär och längd variera men innebär oftast att du arbetar hos våra kunder med uppdrag i deras linjeorganisation eller i projekt. Uppdragen spänner sig över roller inom exempelvis produktutveckling, konstruktion, beräkning och projektledning.

På Combitech kommer du att få möjlighet att anpassa innehållet i din roll utifrån dina förutsättningar!

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Vi tror att du har relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet inom produktutveckling som konstruktör, beräkningsingenjör eller teknisk projektledare. Vi tror att du nu är nyfiken på att prova något nytt och kliva in i en ny roll med möjlighet att utveckla och leda andra, samtidigt som du behåller tekniken. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från konsultbranschen. Erfarenheter inom ledarskap är naturligtvis premierande men inget krav.

Du är nyfiken på rollen som ledare och som person är du utåtriktad med ett stort engagemang som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare och coach, tar initiativ och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och utveckla goda relationer med både kunder och kollegor.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.