Mekanikkonstruktörer – Linköping

Dec 7 - Feb 24 2018

Vi har flyttat till nya fräscha lokaler i Linköping för kontoret expanderar.

Nu söker vi fler ingenjörer som med engagemang, kreativitet och ett öppet sinne vill utveckla idéer till hållbar verklighet. Vi är ETT bolag med teamkänsla, stark gemenskap och lyhördhet för varandra och våra kunder. Tillsammans har vi siktet inställt på att alltid leverera bästa möjliga lösning.

Uppdragen varierar mellan att arbeta som projektresurs ute hos kund eller arbeta med intern produktutveckling på kontoret. Variationen av uppdrag och uppgifter är något som vi värdesätter högt och något vi tror stimulerar drivna och duktiga utvecklingsingenjörer.

Vi värnar om att våra medarbetare trivs hos oss, får utrymme att växa i en välkomnande och flexibel miljö som odlar innovation, utveckling och kreativitet. Samtidigt ser vi till att du får stöd och support från oss med den omfattande tekniska expertis som vi besitter.

Du som är teknikintresserad, driven, social och har en positiv attityd skulle passa bra som vår nye medarbetare. Viktigast av allt är att du lätt kan ta till dig nya kunskaper och snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Vi söker Dig som;
• Är en teknisk talang med genuint teknikintresse och som har något års erfarenhet från produktutveckling och konstruktion.
• Är civilingenjör eller högskoleingenjör och har goda kunskaper i 3D-Cad verktygen Catia, NX, SolidWorks, ProE/Creo eller liknande.
• Har kunskaper i ritningsframtagning samt i material och tillverkningsmetodik.
• Kan arbeta självständigt och strukturerat under eget ansvar.
• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
• Utöver egenskaper som, teknikintresserad och social, uppskattar du arbetet såväl i konceptfas som ritningsfas och dokumentationsfas. Du stimuleras av att få projekt färdiga hela vägen till serieproducerbar produkt.

OBS! Vi har gjort våra medieval för rekryteringstjänster och annonsering. Därför undanber vi oss kontakter för sådana erbjudanden!

Skicka oss ditt CV och ett personligt brev via vår karriärportal (se www.devexmekatronik.se)
Vill du komma i direkt kontakt med HR & Rekryteringschef, ring Carina Järnkrok, 070-729 77 45 eller maila carina.jarnkrok@devex.se

Arbetstid/Varaktighet:
Heltid. Tillsvidare. Provanställning tillämpas.
Lön:
Marknadsmässig fast månadslön