Mjukvaruutvecklare: ingå i ett team med fokus på digitalisering – Combitech

Jun 10 - 16

På Combitech arbetar vi i teknikens framkant. Vi hjälper våra kunder att digitalisera inom ett flertal branscher, vill du vara del av ett team som hjälper våra kunder att ta stegen in i de digitala ekosystemen?

DIN ROLL SOM MJUKVARUUTVECKLARE

Vi är ett litet team som jobbar med och kring en plattform, med vilken vi hjälper våra kunder in i digitalisering på ett snabbt och visuellt sätt. Vi behöver nu stärka upp existerande team med flera duktiga mjukvaruutvecklare.

Arbetsuppgifterna är varierande, såsom konfiguration, integration och programmering exempelvis i Java, Python och C#. En del av arbetet kommer handla om UserExperience, vilket innebär att det kommer vara mycket kontakt och iterering med kund under projektens gång.

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Vi söker dig som är civilingenjör med intresse av mjukvaruutveckling och programmering, antingen som nyutexaminerad eller med arbetserfarenhet. Vi ser att du inspireras av att jobba i team där ni hjälps åt att nå teamets mål och att utveckla varandra.

Vi vill att du bidrar med en social förmåga, samarbetsvillighet och ett driv att lära dig av teamet samt dela med dig av dina kunskaper till teamet. Att träffa och samarbeta med kund bör också vara lockande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.