Mjukvaruutvecklare med möjlighet till variation – Combitech

Jun 5 - 30

Delar du vår passion att erbjuda hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Vill du stötta våra kunder i deras utmaningar samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta i teknikens absoluta framkant? Då kan du vara den vi söker!

DIN ROLL SOM MJUKVARUUTVECKLARE

Om du söker nya möjligheter – då har vi dem!

Hos oss på Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom mjukvaruutveckling. Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla våra förmågor för att möta våra kunder och partners behov och söker nu fler erfarna mjukvaruutvecklare.

Som konsult på Combitech får du möjlighet till en attraktiv kombination av bransch- och teknikbredd, där uppdragen kan variera från utveckling av realtidskritiska inbyggda system till molnbaserade integrationslösningar. Våra uppdrag spänner över hela utvecklingscykeln från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering.

Som konsult får du möjlighet att jobba i projekt inom det område som intresserar just dig!

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Du är civilingenjör eller högskoleingenjör och har erfarenhet av exempelvis signal/bildbehandling, reglerteknik eller algoritmutveckling. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i exempelvis C/C++, .NET, Java, C# eller Python och har möjlighet att självständigt kunna utveckla scriptlösningar under Windows/Linux, t.ex. bash, bat, PowerShell. Det är meriterande om du jobbat med olika verktyg och stödsystem såsom Git, Jenkins, Jira, Confluence och är van att jobba enligt agila principer såsom SCRUM eller Kanban. Om du har erfarenhet av modellbaserat arbetssätt, t.ex. med Simulink/Matlab är det meriterande.

Vi tror i att du drivs av att göra skillnad och att du är en person som ser möjligheter i problem, som vill växa i en företagskultur där kompetensutveckling värderas lika högt som balans i livet, som tror på kraften i att kombinera olika kompetenser för att skapa innovation, som gillar människor lika mycket som teknik, som vill ha ett jobb med både mål och mening och som föredrar att gasa framför att bromsa!

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.