PHP-UTVECKLARE TILL NÄSTA GENERATIONS E-HANDELSLÖSNING

Apr 13 - May 13 2018

E-handeln växer rekordartat varje år och den digitala handeln blir allt mer central i vår vardag. Vill du vara en av dem som får vara med och påverka och förbättra den digitala handeln? Vi söker dig som vill vara en betydande del i ett aktivt och ambitiöst företag med siktet uppåt och framåt! På Ateles är du med och utvecklar innovativa lösningar för kunder såsom Gina Tricot, Daniel Wellington, Gant, Polarn o Pyret, Brothers, Maxbo med flera! Vill du bli en del av Ateles framgångsresa? Sök tjänsten nu!

OM TJÄNSTEN

Ateles gillar verkligen e-handel. Ateles har arbetat med e-handel i över 17 år och branschens enorma förändringstakt ställer höga krav på att deras kunder hänger med i utvecklingen. De har som mål att dubbla omsättningen till år 2020 och behöver nu stärka upp med fler engagerade medarbetare. I samarbete med Academic Work söker Ateles juniora PHP-utvecklare till kontoret i Linköping. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas direkt hos Ateles.

På Ateles arbetar du i mindre agila team. Du har en engagerad chef som själv är utvecklare i grunden. Med närhet till honom och dina kollegor ser vi möjligheter till ömsesidig kunskapsväxling som leder till smartare lösningar. Hos Ateles gillar man att bygga mjukvara och ännu bättre bygga den på rätt sätt. De testar sin kod med Unit tester, utvecklar enligt DRY principer och försäkrar sig om att de kan förstå varandras kod. Här möter du personer med höga ambitioner för samma mål – att bli nordens ledande expert på utveckling av modern handel. Ateles arbetar efter värdeorden Stabilitet, Prestanda och Lönsamhet vilka genomsyrar hela organisationens arbete både internt och externt. För att lyckas leverera lösningar med hög prestanda och lönsamhet för kunderna krävs det enligt Ateles engagerade medarbetare och en stabil organisation som ger medarbetarna rätt förutsättningar att lyckas.

ARBETSUPPGIFTER

Som utvecklare på Ateles bygger du snabba, dynamiska och föränderliga sajter, anpassade för dagens och morgondagens e-handel. Du kommer främst att utveckla PHP-baserade system i open source-lösningar. När du jobbar i PHP så jobbar du med ramverk/produkter som baserar sig på Zend framework och/eller Symfony framework. Du kommer primärt bygga och utveckla funktioner i e-handelsplattformarna Magento och Pimcore. Arbetet sker mestadels i projektform där dialogen med kund är ständig, nära och central utifrån de olika delmomenten i projekten. Du kommer exempelvis att:

 • Jobba med hela processen från kravställning till test med primärt fokus på utvecklingsfasen
 • Vara delaktig i dialogen med kund för att hitta den bästa lösningen och planera framtida projekt

Tjänsten passar dig som är junior i din roll och har ett stort intresse för digital handel. Ateles är företaget där din röst blir hörd och där du ständigt behöver utvecklas. Du drömmer om att jobba med kreativa lösningar, söker ett företag med en fantastisk framåtanda där nytänkande är ytterst centralt i verksamheten.

VI SÖKER DIG SOM

* Innehar en högskoleexamen inom data/systemutveckling eller teknik

 • Har goda kunskaper i PHP
 • Har ett intresse för programmering och e-handel
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då båda språken används i arbetet. Du kommer även att behöva föra en god kommunikation med norska kunder.

Det är extra meriterande om du har med dig något av följande:

 • Erfarenhet av arbete inom e-handel, detaljhandel eller som konsult
 • Jobbat med Magento, Pimcore, Elastic Path, Litium eller likande plattform
 • Är duktig på databaser, applikationsservrar och/eller Cloud services (AWS, Azure)

Som person är du flexibel och öppen för nya möjligheter och uppdrag. Din problemlösningsförmåga gör att du nyfiket tar tag i de utmaningar du möter. Vi ser att ditt arbetssätt präglas av noggrannhet där ingenting lämnas åt slumpen, samtidigt som du håller dig till uppsatta tidsramar. Du är ansvarstagande i din natur och säkerställer att du arbetar utifrån uppsatta mål och deadlines. Du samarbetar gärna med andra och ser teamet som din källa till kunskap och utveckling.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Linköping