PROJEKTLEDARE INOM IT SÖKES! – Framtiden AB

Nov 7 - 29 2018

Är du en person som söker efter nya utmaningar? Hos vår kund kommer du få möjlighet till att planera, koordinera och strukturera leveransprojekt för tekniska lösningar! Ansök redan idag, eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som projektledare hos vår kund kommer du driva projekt för både hårdvara och mjukvara och du kommer ha mycket kundkontakt. Du kommer ha ett övergripande ansvar för alla projekt och vara med ifrån början, att lägga tidsplanen till att avsluta projektet och det sker i ett nära samarbete med kunderna och företagets olika avdelningar. Som projektledare hos vår kund kommer det ingå att sträva efter att leverera enligt uppsatta mål, tidsplan och budget.

Vår kund sitter i Linköping och det är där du kommer att ha ditt kontor. Du kommer även få möjligheten att åka över till Tyskland där deras moderbolag sitter.

Om företaget

Vår kund ATRON Systems Sweden är en del av ATRON Group i vilket bl.a. ATRON Electronic Gmbh. med säte i Markt Schwaben utanför München ingår. Levererar affärssystem till kollektivtrafik, med fullständiga affärslösningar från webbhandel till mobilapplikationer och hårdvaruinstallationer i bussar, spårvagn och tåg. ATRON har kunder i både Sverige och Norge och arbetar aktivt för att expandera på hela den skandinaviska marknaden. De är 11 anställda i Linköping.

Din profil

Skallkrav:
-Akademiskt utbildning inom data
-Erfaranhet av att arbeta i projekt
-Svenska och Engelska i tal och skrift
-B-körkort

Meriterande:
-Tyska
-Projektledarerfaranhet

Personliga egenskaper och beteenden:
Vi ser dig som söker att du är en person som är teknikintresserad och kunna se helheten i alla processer. Du behöver även vara bekväm med nya kontakter och kunna bemöta alla människor på ett bra sätt. Det är även viktigt att du har förståelsen för att prioritera rätt ärenden och kunna ta snabba beslut.

Om oss

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Urvalet sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan redan idag!