Redovisningsekonom (Vikariat) – Ateles

Sep 5 - Oct 5

Det finns ett ordspråk som lyder: “ – If you want to go fast, go alone. If you want to go far go together.”

Om Ateles

Vi på Ateles tror på att jobba tillsammans för samma mål och vi är djärva då vi säger att vi vill gå så långt att vi skapar Nordens bästa arbetsplats. Det är en ständig strävan men det är vad vi tror på och det är vår uttalade vision.

På det professionella planet kan vi säga att vi är ”tech”, tillväxt och innovation, allt stöpt i en form där vi älskar e-handel. På det personliga planet är vi drygt 65 personer som trivs ihop, jobbar för att utveckla oss själva, de bolag vi arbetar med och mellan varven tar en AW när vi känner att det behövs.

Om rollen

Ateles är ett bolag som hela tiden utvecklas och förändras. Vi söker dig som vill vara här, vill jobba tillsmmans med oss och som vill vara med och bygga vår gemensamma arbetsplats. Från november i år behöver vår CFO Mikael Friman förstärkning av en slipad person som kan vikariera som redovisningsekonom. Du kommer jobba ihop med Mikael på ekonomiavdelningen och med start i november 2019 och beräknat slutdatum i september 2020. Ateles är inne i en tillväxtfas och det finns chans till förlängning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

·       Löpande redovisning.

·       Kund och leverantörsreskontra.

·       Månads- och årsbokslut.

·       Förberedelser av revisioner.

·       Årsredovisning Sverige och Norge samt koncern. (Support från BDO för Norge)

·       Koncernredovisning på månadsbasis.

·       Supportera Norge med redovisningstjänster.

·       HR administration och support lönepartner.

·       Delaktighet i månadsrapportering.

Vem vi tror att du är

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet av redovisning, upprättande av bokslut, skatt, moms och deklarationer. Det är meriterande om du har bakgrund från en koncernstruktur. Du är en van användare av Excel och har med fördel erfarenhet från Visma business. Svenska och engelska behärskar du på hög nivå i både tal och skrift.

Du är personen som skriver packlista till semestern och älskar att ha struktur på datorns skrivbord. Du kan möta deadlines, tar ett stort ansvar för dina uppgifter och driver arbetet i mål. Vi är alla professionella i våra tjänster men det är minst lika viktigt att du trivs och bryr dig om dina kollegor, precis som vi kommer bry oss om dig.