Resultatenhetschef – Combitech

Jun 5 - 9

Vi tror på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Därför söker vi dig som vill utmanas och utvecklas i en kultur där vi tillsammans skapar hållbar nytta för människor, verksamheter och samhället i stort. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som Resultatsenhetschef

Till Combitechs affärsområde Product Development Linköping söker vi nu en Resultatenhetschef till verksamheten i Östergötland. Det går bra för Combitech och som ett led i att stärka vår tillväxt och operativa förmåga söker vi nu en RE-chef som anser att det roligaste man kan arbeta med är att utveckla sina medarbetare och sina affärsrelationer.

Våra kunder finns idag främst inom industri- och  försvarsindustrin, och ett av våra fokusområden är att vårda och fördjupa relationerna med våra befintliga medarbetare, kontakter och kunder.

Som Resultatenhetschef ansvarar du för att leda och utveckla en egen enhet inom affärsområdet. I rollen ansvarar du för att driva konsultverksamheten inom enheten vilket innefattar affärsansvar, beläggningsansvar, personalansvar, rekrytering, sälj, samt att hålla en nära kontakt med kunder. Inom ramen för din budget och dina mål har du det fulla ansvaret för den löpande verksamheten samt för enhetens utveckling tillsammans med dina underställda konsultenhetschefer. Du rapporterar till affärsområdets chef och ingår i affärsområdets ledningsgrupp tillsammans med övriga resultatenhetschefer.

Vi ser gärna att du jobbat med tjänsteförsäljning och rekrytering tidigare.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som tycker att det är utmanande att leda och utveckla människor samt att bygga en enhet som arbetar nära våra kunder. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarroller inom konsultverksamhet och ett stort kontaktnät i regionen. Du är van att arbeta målinriktat och trivs i en resultatorienterad verksamhet. Du är en person som är naturligt utåtriktad med ett stort engagemang som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken. Vidare tror vi att du är en coachande, drivande och entusiasmerande ledare med förmåga att motivera samt förmedla mål och vision till dina medarbetare. Du har förmågan att rekrytera och leda såväl erfarna som nyanställda konsulter.