SENIOR PROJEKTLEDARE – MED INTRESSE FÖR IT OCH TEKNIK

May 24 - Jun 23

DIN ROLL SOM PROJEKTLEDARE

Vi söker nu dig med bakgrund projekt-, team- och ledningsarbete som har intresse för IT och teknik. Har du arbetat som teamledare, processledare, projektledare eller i likvärdiga roller? Då kan du vara den vi söker!

Hos oss på Combitech kommer du att arbeta som konsult nära våra kunder i deras dagliga verksamhet. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragens karaktär och längd varierar. Baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner försöker vi tillsammans hitta rätt roll och utmaning för dig!

Du kommer ingå i affärsområdet Processes, Methods & Tools som arbetar för att bidra till att öka konkurrenskraften hos våra kunder. Vi hjälper kunderna att införa och tillämpa de bästa metoderna och arbetssätten som finns tillgängliga på marknaden för att uppnå ökad effektivitet.

Vi erbjuder spännande utmaningar inom utvecklingens framkant, kompetensutveckling tillsammans med erfarna kollegor, variation i arbetsuppgifter och teknikdomäner.

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Vi söker dig erfarenhet som projektledare, teamledare, kravledare, processledare eller motsvarande roller. Du har en utbildningsbakgrund som högskole- eller civilingenjör, gärna med inriktning mot IT och/eller teknik. Vi värdesätter ett intresse för metodutveckling, användarstödsfrågor, problemlösning samt ny teknik, gärna också med intresse för införande av nya arbetssätt och metoder. Metodcertifieringar är meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och gillar att ”kavla upp ärmarna” för att leverera resultat. Du utmanas av att driva verksamhetsförändringar där din förmåga att lyssna, samarbeta och kommunicera sätts på prov. Som person är du nyfiken, energifull och flexibel vilket bidrar till en positiv anda. Du tycker om och har erfarenhet av leda andra personer samt är van vid att presentera och rapportera dina resultat till andra. Du har en öppen personlighet och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning samt tycker om att ha många bollar i luften.