Senior System Engineer i Linköping

Sep 11 - Oct 5 2017

Är du en lösningsorienterad person som vill utvecklas i ett kreativt team, som gärna utmanar invanda föreställningar om vad som är möjligt? Klart du vill! Då kanske du är precis den vi söker till vårt kontor i Linköping.

Där får du kollegor inom mjukvaruutveckling och elektronik, mekanik, beräkning, systems engineering samt teknikinformation. Vi är ett tätt sammansvetsat gäng med fokus på medtech, fordon-, verkstads- samt flyg- och försvarsindustrin som dessutom förenas av vårt starka intresse för vad som händer i mötet mellan människor och teknik.

Låter det intressant? Skicka in ditt cv.

Arbetsbeskrivning

Vi söker tekniska projektledare inom systemsäkerhet, kravhantering, test, informationssäkerhet, ILS samt konfigurationsledare.

Vi erbjuder dig omväxlande och utmanade uppdrag hos våra kunder som opererar komplexa system med långa livslängder.

Nuvarande kunder finns framför allt inom försvarsindustrin, försvarsmyndigheterna, inom energisektorn och inom spårbunden trafik. Inom försvarsområdet är vi traditionellt starka inom militärt flyg men vi behöver även nya medarbetare med erfarenhet från mark- och ledningsområdena. Vi har även stor efterfrågan på kunniga projektledare inom energisektorn och inom spårbunden trafik så tveka inte att söka om du har erfarenhet från dessa områden.
Företaget präglas av en dynamisk och otvungen företagskultur med drivna och engagerade medarbetare. Vi ställer höga krav vid våra rekryteringar och räknar med att du har höga förväntningar på oss!

Kompetens

Vi söker dig som känner till begrepp så som INCOSE, ISO 15288, SEMP, CM och som har minst 3-5 års arbetserfarenhet inom Systems Engineering efter din akademiska examen.

Som person är du driven, självgående och har ett personligt engagemang utöver det vanliga. Du har ett gediget metodkunnande och även den sociala förmåga som krävs för att vara skicklig i konsultrollen.

Flertalet av våra uppdrag kräver att du är svensk medborgare.

Ansökan

Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande.

Om företaget

Etteplan omsatte 183,9 miljoner (EUR) 2016. Bolaget har 2 800 medarbetare i Sverige, Finland, Nederländerna, Tyskland, Polen, Kina och Förenta Staterna. Etteplans aktie är noterad på Nasdaq Helsinki Oy under tickern ETTE. (www.etteplan.com)

Etteplan – Engineering with a difference.

Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor.

Kontaktpersoner

Anders Svensson
Department Manager – Systems Engineering
072-158 13 09
anders.svensson@etteplan.com