Senior systemsutvecklare med stort intresse för webbutveckling – Millnet

Jun 17 - Jul 21

Millnet växer och behöver förstärka sitt team med en duktig applikationsutvecklare med intresse för webbutveckling. Som applikationsutvecklare arbetar du i hjärtat av vårt utvecklingsteam. Du tar stort eget ansvar och blir en del av ett team duktiga och erfarna kollegor.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som applikationsutvecklare kommer du arbeta med utvecklingen av Millnet Bemanning & Rekrytering tillsammans med dina kollegor. Era främsta arbetsuppgifter är att ansvara för produktens tekniska utveckling. Du kommer att bli involverad i alltifrån tekniska frågeställningar, kundanpassningar, integrationer, kravspecifikationer till planering av roadmap som ställer krav på god social kompetens och samarbetsförmåga.

Hos Millnet blir du en del av ett kompetent och prestigelöst utvecklingsteam, där allas åsikter och idéer värderas och välkomnas, där ni tillsammans driver utvecklingen av ett av branschens ledande bemannings- och rekryteringssystem. Företagets framgång bygger på förståelsen för kundens verksamhet och förmågan att implementera nya innovativa funktioner och lösningar. Ett agilt arbetssätt tillämpas med ansvar från idé till implementation med stöd och hjälp av grafisk designer och UX-designer etc.

Din profil

För att passa in i rollen är du en självgående och initiativtagande person som gillar att arbeta nära dina kollegor och där kunskapsutbyte är en självklarhet. Vidare ser vi att du är en person som vill bidra till företagets framgång genom att utveckla innovativa lösningar med fokus på användbarhet och kundnytta.

Tjänsten kräver en bred teknisk förståelse och erfarenhet av systemutveckling, intresse för avancerad webbutveckling, arkitektur och en vilja driva innovation och utveckling. Du har ett strukturerat arbetssätt och gillar att arbeta i team. Engagemang och ett coachande och stödjande förhållningssätt samt eget driv är viktiga egenskaper.

Vi söker dig som har 3–7 års erfarenhet och lämplig högskola/universitetsutbildning. Vi är även öppna för att du förvärvat dina kunskaperna från arbetslivserfarenhet.

Vi ser att du har kunskaper inom:

  • Linux,
  • HTML,
  • JavaScript,
  • Git,
  • Jira,
  • Sencha Ext JS,
  • PostgreSQL och
  • Fullstack.

Om företaget

Millnet AB har i över 18 år utvecklat produkter och lösningar som förenklar och effektiviserar administrativa verksamhetsprocesser åt projekt- och personalintensiva företag och organisationer. Vår vision är att med moderna webbaserade och branschspecifika produkter vara den ledande leverantören av verksamhetssystem inom områdena bemanning, rekrytering, projekt- och tidsredovisning.

”Vi brinner för att förenkla och effektivisera administrationen i projekt- och
personalintensiva företag – Erbjuda företag en smidigare vardag!”

Från våra rötter som ett litet uppstartsföretag till ett tillväxtbolag försöker vi behålla en familjär företagskänsla med stor frihet och högt i tak. Att kunna påverka sitt eget arbete och företaget ser vi som en självklarhet. På Millnet arbetar de anställda tillsammans som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga oavsett roll för att vi ska lyckas. Att vara en bra lag-spelare ser vi som väldigt viktig egenskap.

Millnet AB är idag 28 stycken medarbetare. Kontoret ligger i Mjärdevi Science Park med bra möjligheter till pendling och direktbussar samt gratis parkering.

Vad erbjuds

På Millnet AB erbjuds du en härlig familjär stämning och av en vilja att alla ska må bra och trivas på arbetet. De anställda äter frukost ihop och hittar på roliga saker tillsammans både på och utanför arbetstid. Om du gillar du en avslappnad stämning med högt i tak och många skämt, samtidigt som du vill leverera en produkt som gör skillnad i kundernas verksamhet – då har du hittat rätt.