Senior systemutvecklare inom 5G till Cybercom

Jul 7 - Aug 31 2017

Cybercom i Linköping är ett framgångsrikt konsultbolag med 100 anställda som ingår i koncernen Cybercom Group AB. Med våra värdeord Trust, Passion & Innovation som ledstjärna arbetar vi för hållbara lösningar inom e-tjänster, säkerhet, inbyggda system och webb. Våra kunder finns främst inom flygindustrin, telecom, automotive, medicinsk teknik och offentlig sektor.

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och vill arbeta med mjukvaruutveckling i rollen som konsult. Du har minst tre års erfarenhet av utveckling, gärna relaterad till telecombranschen och är sugen på att jobba med utveckling inom 5G. Du behärskar flera olika språk och miljöer, men har en spets inom C eller C++.

Kunskaper inom simulatorutveckling, kommunikationsprotokoll, mobila nätverk, transaktionshantering, basband, DSP-programmering, realtidssystem och datakommunikation med stora krav på prestanda och tillgänglighet är meriterande. Du har praktisk erfarenhet av att jobba med agila arbetsmetoder.

Vi tror att du trivs bäst hos oss om du gillar att arbeta i team, har ett genuint engagemang för systemutveckling och har en vilja att hela tiden utvecklas.

Svenska och engelska, flytande i tal och skrift är ett krav

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss på Cybercom i Linköping arbetar vi med ett brett erbjudande både mot kunder och konsulter. Hos oss får du möjlighet att arbeta som expertkonsult, i inhouseprojekt, team- eller projektåtagande eller varför inte arbeta med någon av Cybercoms egna produkter.

Hos oss har du alltid uppdrag, antingen externa kunduppdrag eller innovationsprojekt inom exempelvis internet of things, säkerhet eller något annat teknikområde i den uppkopplade världen. Cybercom erbjuder löpande kompetensutveckling där vi skapar utrymme och stöd för att utvecklas.

Med en öppen och avspänd företagskultur erbjuder vi dig en bra balans mellan arbetsliv och fritid tillsammans med inspirerande kollegor. Hos oss jobbar du tillsammans med allt från nyexade kursettor till branschledande specialister.

Intresserad av att jobba med oss?

Sök då redan idag då vi gör löpande intervjuer. Vid frågor kontakta Sofia Raismaa​, Consultant Unit Manager.