Senior utvecklare med kundfokus – Cambio

Mar 12 - Apr 30
09:35

År 2025 har den svenska regeringen som mål att vara bäst i världen på e-hälsa. Vi på Cambio Healthcare Systems stödjer den ambitionen fullt ut. Cambio är ett ledande IT-företag inom e-hälsa och att arbeta hos oss ger dig möjligheten att bidra till ett bättre samhälle och tillsammans med oss bli världsmästare. Våra framgångsrika produkter COSMIC, CDS och VIVA har gjort oss till en välrennomerad och väletablerad leveratör på den Nordiska marknaden. Vill du vara med på vår resa?

Din roll
Som senior utvecklare på Cambio kommer du ingå i ett tvärfunktionellt Scrumteam som huvudsakligen jobbar med integrations- och backendutveckling mot den svenska kundgruppen. Som senior utvecklare kommer du jobba i en miljö där vi har som målsättning att vara förstklassiga inom vår domän, men även generellt inom mjukvaruutveckling. Du kommer att bidra till att våra svenska kunder har världens bästa system för att supporta vårdprocessen. Som senior utvecklare förväntas du också vara med och utveckla teamets arbetssätt och processer, samt coacha våra mer juniora teammedlemmar.

På Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Rollen kommer därför anpassas efter din individuella profil, erfarenhet och kompetens. Kulturen kännetecknas av ett modernt och coachande ledarskap, respekt, flexibilitet, ständig förbättring, en hög grad av självstyre samt att vi månar om varandra som kollegor och medmänniskor.

Våra förväntningar
Du är en teknikintresserad utvecklare med flera års erfarenhet från professionell mjukvaruutveckling. Ditt arbetssätt kännetecknas av en hög affärs- och konsultmässighet där du har god förmåga att sätta dig in i kundens verksamhet och vardag. Som person är du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang med en god förmåga att skapa, utveckla och bibehålla goda kundrelationer. Du föredrar att jobba i agila team och vill bidra till att hela teamet lyckas med sina uppgifter. Vi ser också att du har:

• Goda kunskaper om Java, backendutveckling i allmänhet och databaser.
• Högskole- eller universitetsutbildning, sannolikt inom system- och datavetenskap eller motsvarande kompetens.
• Kunskaper om typiska stödsystem kring själva programmerandet, exempelvis Jenkins, Git, Bitbucket, Nexus, Jira, SonarQube och Docker.
• Erfarenhet av att jobba med testautomatisering, test driven development, continuous integration och/eller deployment.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.
• Vana att samarbeta med alla olika intressenter som förekommer inom modern mjukvaruutveckling.
• Erfarenhet av content managementsystem och sjukvård i någon form är meriterande.
• Meriterande om du har erfarenhet av webbutveckling, helst Angular, Typescript, Javascript, CSS, HTML och vanliga verktyg för att arbeta med detta.

Mer om Cambio
Cambio grundades 1993 i Linköping av två ingenjörer med ambitionen att digitalisera vården. Idag är Cambio ett internationellt bolag med huvudkontor i Stockholm, utvecklingscenter i Linköping, Motala och Sri Lanka, kontor i Danmark och England. Vi är 600+ anställda med olika bakgrund, kompetensområden och uppgifter, men med ett gemensamt mål att skapa IT-lösningar i världsklass inom e-hälsa.

Vårt kontor i Linköping ligger i Mjärdevi Science Park.