Software Developer

Jun 13 - 24 2018
Att ständigt tänka nytt och göra verklighet av sina idéer är den viktigaste tradition som familjen Stark fört vidare genom generationer i företaget. Det märks i Väderstads eget växthus, vår produktutvecklingsavdelning. Här får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Vi är stolta över att skapa maskiner som förser världens befolkning med livsmedel. Vi arbetar ständigt för att ligga i framkant när det gäller såväl teknikutveckling som att vara en attraktiv arbetsgivare. Avdelningen E-core består idag av 16 medarbetare som utvecklare och underhåller styrsystemen på Väderstads maskiner och ingår som en del i produktutvecklingsavdelningen med totalt ca 125 medarbetare.  
Älskar du inbyggda system och vill arbeta på ett företag där innovation värderas högt?
Vi söker nu ytterligare en mjukvaruutvecklare! Som mjukvaruutvecklare hos oss kommer du att vara med i hela kedjan från produktidé till test på fysisk maskin. På E-core finns goda möjlighet att växa och utvecklas och vi samarbetar också tätt ihop med andra avdelningar internt och externt. Vill du arbeta som mjukvaruutvecklare med uppgift att nyutveckla och underhålla programvara för nästa generations styrsystem, så kan du vara den vi söker!
Som mjukvaruutvecklare kommer du arbeta med programmering av inbyggda system, regleralgoritmer, kommunikationsprotokoll, Apple-applikationer, användargränssnitt och mycket mer. Vi befinner oss i fronten när det gäller styrsystem för jordbruksmaskiner. Det betyder att nya idéer är nödvändiga och innovation tillåts att ta plats.
Vi tror att du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande arbetserfarenhet med inriktning mot programmering samt att du har flera års arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling. Det vi letar efter är drivande, initiativtagande, sociala och positiva medarbetare med fokus på våra kunders behov. Vi har idag en väldigt god sammanhållning i gruppen och samarbetsförmåga är viktigt för oss. Dina kunskaper i svenska och engelska är
goda i såväl tal som skrift. Tjänsten kan innefatta 10–20 st resdagar/år.
Vi tror att du har goda kunskaper i;
• C/C++
• Användargränssnitt
Övrigt meriterande;
• Erfarenhet av CANBUS
• Agila metoder
• Reglerteknik
• Wi-Fi
• Bluetooth
• JavaScript
Vill du veta mer? 
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Magnus Karlsson, Design Manager tfn 0142-817 33 eller Elina Åsberg, HR Business Partner tfn 0142-821 02.
Välkommen med din ansökan!