Sr Technical Consultant/Architect Network till Iptor

Nov 8 - Dec 31 2018

Iptor söker nu en Sr Technical Consultant eller en Technical Architect Consultant inom Network. Beroende på din bakgrund och erfarenhet finns en öppning där rollen anpassas efter önskemål och expertis.

Gemensamt för båda tjänsterna är en ansvarsfull roll med stort kundfokus och ett nära samarbete med dina kollegor. Du kommer att få jobba i en global organisation och i teknikens absoluta framkant! Läs mer om Iptor på www.iptor.com/sv/.

Om tjänsten
På Iptor ligger fokus på att leverera tekniska lösningar inom infrastruktur och teknisk expertis inom ditt område till Iptors kunder samt internt. Beroende på om du söker rollen som Sr Technical Consultant eller Technical Architect Consultant innefattar rollen olika nivåer av ansvar samt inriktning på arbetsuppgifter inom området Network.

I rollen som Senior Technical Consultant inom infrastruktur och nätverk handlar det om att leverera tekniska lösningar till kunder i olika konsultuppdrag, hantering av incidenter och problem genom djupare analyser samt att bidra med din kunskap till kollegor internt. Du kommer vara Iptors ansikte utåt mot kunder i såväl projekt som i ditt dagliga arbete. Du levererar högkvalitativa lösningar där det handlar mycket om att kunna styra och prioritera ditt eget arbete beroende på beläggning och situation. Ju mer erfarenhet du tar med dig in i rollen, desto mer ansvar och påverkan kommer du att få.

Som Technical Architect Consultant består rollen av att stödja säljprocessen med teknisk kompetens och designlösningar, ta ansvar för Iptors framtida Cloud-lösningar och interna IT-lösningar samt att utbilda kollegor inom Iptor med de nya lösningarna du skapat. Du kommer få ett större inflytande över tekniska val inom verksamheten globalt och vara med att påverka vilken riktning Iptor tar.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av arbete inom nätverk, antingen med underhåll och design eller management. Du har erfarenhet av att arbeta med Cisco och/eller Checkpoint Firewall och har goda kunskaper om funktionalitet inom nätverk.

Som sökande ser vi att du har goda kunskaper inom ITIL och är du dessutom certifierad inom området är det mycket meriterande, men det är inget krav. Det är även meriterande om du är certifierad inom Cisco och/eller Checkpoint och om du har erfarenhet av arbete med andra brandväggar. Vidare ser vi positivt på om du är uppdaterad inom det senaste inom LAN och SAN.

Då du kommer att arbeta i en global organisation är det ett krav på att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vem är du?
Som person är du analytisk och har en god problemlösningsförmåga. I arbetet är du strukturerad, noggrann och självgående där du sätter upp och håller deadlines. Det är även viktigt att du är ansvarstagande samt att du driver ditt arbete framåt och tar initiativ för att hitta lösningar.

Du har ett kundfokus i arbetet, är serviceinriktad och har en förmåga att inspirera andra. Du älskar att hjälpa kunder och medarbetare på ett pedagogiskt sätt och du vill vara en i teamet. Vidare är du en relationsskapare med god samarbetsförmåga.

Uppdragsgivare: Iptor

Ort: Linköping
Omfattning: Heltid, start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande så sök tjänsten redan idag!
För information: I denna rekrytering samarbetar Iptor med Dfind IT som är ett rekryterings- och konsultbolag inom Randstadkoncernen. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på sebastian.dejler@dfind.se eller 0725-29 06 05