Support specialist med servicekänsla – Cambio

Mar 21 - Apr 30

År 2025 har den svenska regeringen som mål att vara bäst i världen på e-hälsa. Vi på Cambio Healthcare Systems stödjer den ambitionen fullt ut. Cambio är ett ledande IT-företag inom e-hälsa och att arbeta hos oss ger dig möjligheten att bidra till ett bättre samhälle och tillsammans med oss bli världsmästare. Våra framgångsrika produkter COSMIC, CDS och VIVA har gjort oss till en välrenommerad och väletablerad leverantör på den nordiska marknaden. Vi på Cambio söker en Support Specialist med ypperlig känsla för service och ett intresse för sjukvård och felsökning. Vill du vara med på vår resa?

Din roll
I rollen som Support Specialist inom avdelningen Service Delivery är du företagets ansikte utåt och kommer att ha mycket kontakt med våra kunder. Du kommer ha en central roll som kräver snabb återkoppling och ha en god kontakt med våra kunder. Förutom arbetet med inkommande ärenden och funktionell analys finns möjligheten att kombinera arbetet med projekt, test eller processarbete. På Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Kulturen kännetecknas av ett modernt och coachande ledarskap, respekt, flexibilitet, ständig förbättring, en hög grad av självstyre samt att vi månar om varandra som kollegor och medmänniskor.

Våra förväntningar
Du trivs med en strid ström av intellektuellt utmanande arbetsuppgifter där resultatet ofta är av avgörande karaktär. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig med kundfokus och driv, som gillar att ge professionell service anpassad efter olika kunders specifika behov. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och de arbetsprocesser som används inom vården. Som person är du lugn och kan arbeta metodiskt i en miljö med högt tempo, där du kan hantera flera ärenden och processer parallellt. Du är även en ansvarsfull lagspelare som arbetar mot uppsatta mål.

Du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi tror du har en universitets- och högskoleutbildning eller motsvarande. Erfarenhet från sjukvården eller förvaltningsarbete är meriterande men inte ett krav.

Mer om Cambio
Cambio grundades 1993 i Linköping av två ingenjörer med ambitionen att digitalisera vården. Idag är Cambio ett internationellt bolag med huvudkontor i Stockholm, utvecklingscenter i Linköping, Motala och Sri Lanka, kontor i Danmark och England. Vi är 600+ anställda med olika bakgrund, kompetensområden och uppgifter, men med ett gemensamt mål att skapa IT-lösningar i världsklass inom e-hälsa.

Vårt kontor i Linköping ligger i Mjärdevi Science Park.