Syncore: Vi söker elektronik-konstruktörer och mjukvaruutvecklare

Nov 27 - Jan 8 2017

Trådlösa headset som används av räddningstjänsten och styrsystem för försvars​industrin är en del av vad vi jobbar med.

En dag hos oss är definitivt ingen vanlig dag. Förutom bredden bland projekten är du en viktig del i hela kedjan. Med det menar vi att du kommer vara med och göra allt från att producera på kontoret till att träffa kunder och kravställare. Den ena dagen arbetar du med systemutveckling, för att dagen efter stå med lera på skorna när du demonstrerar produkten i fält.

Det här arbetssättet gör att människor gärna stannar kvar och utvecklas hos oss. Men det ställer även krav på dig. För att du ska trivas behöver du vara bekväm med att ta mycket eget ansvar.

Vi tror på ärlighet, laganda, delaktighet och humor i allt vi gör. Om du är likadan – hör av dig.

Om dig

Vi tror att du är ingenjör med bred bakgrund inom systemkonstruktion och att du har ett särskilt fokus på elektronikkonstruktion eller mjukvara för inbyggda system. Meriterande är kunskap ​om strukturerad systemutveckling med höga tillförlitlighetskrav.

Om oss

Syncore Technologies utvecklar inbyggda system – från idé till färdig produkt. I praktiken innebär det att vi hjälper våra kunder från förstudie och kravställning, vidare till serieproduktion och förvaltning. Från enskilda detaljer till hela system. Och vi gör det med design, mjukvara och hårdvara.

Vi finns i  Science Park Mjärdevi i Linköping och har ett 33 anställda.

Intresserad?

Skicka din ansökan till jobs@syncore.se