Systemutvecklare C# / .NET till ÅF

Feb 13 - Mar 3

Om jobbet

Vi behöver bli fler på ÅF Digital Solutions i Linköping. Är du en erfaren systemutvecklare med fokus på C# och .Net? Just nu har vi möjligheter för systemutvecklare med några år i branschen som vill vara med och utveckla våra kunders verksamhetssystem, affärssystem och mycket mer. I din roll som konsult kommer du att vara en viktig del i teamet ute hos kund och med din kunskap driver du inte bara projekten framåt utan du delar även med dig av din kompetens för att lyfta både dig själv, kunden och dina kollegor.

Om du vill arbeta på ett av Sveriges största konsultbolag, där du har stora möjligheter att utveckla dig själv och ditt arbete i enlighet med dina intresseområden, kan det här vara din chans att göra just det.

Vem är du?

Vi tror det är ett vinnande koncept om du är en flexibel person som trivs i rollen som konsult och är genuint intresserad av systemutveckling och teknik. Vi tror också att du snabbt kommer att lära dig det du inte redan kan eftersom du är lösningsorienterad, nyfiken och har viljan att lära dig nytt. Vi söker dig som har minst tre års arbetserfarenhet som systemutvecklare med kunskap om webbaserade gränssnitt på Microsoftplattformen samt har en högskole- eller civilingenjörsexamen bakom dig.

Under dessa år har du hunnit bygga upp kompetens inom:

  • C#
  • .NET i Windowsmiljö (Visual Studio)
  • MS SQL Server
  • Utveckling av administrativa system med webgränssnitt

Har du även kunskap inom något av dessa områden ser vi det som meriterande:

  • CLOUD
  • MVC/MVVM
  • WPF och WCF
  • Web Services

Vi ser även att du känner igen dig i ÅFs värdeord – BRAVE, DEVOTED, TEAM PLAYERS – för det är precis som vi på ÅF är!  Du har en god förmåga att samarbeta och bidra till ett team, samtidigt som du trivs när du får mycket eget ansvar och möjlighet att påverka. I alla våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper i urvalet och vi vet att du kommer trivas hos oss om du är en prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet.

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska, båda i tal och skrift.

Start; Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid

Plats; Linköping

Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi erbjuder

Hos oss kommer du få 10 000 kollegor som är riktigt vassa inom sitt specialistområde. ÅF är ett stort och etablerat företag som erbjuder dig stabilitet och trygghet, samtidigt som vi är snabbfotade och flexibla i att anamma nya tankesätt och ideér.

På ÅF tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Vår fantastiska Club ÅF som drivs av engagerade medarbetare, ordnar evenamang utanför jobbet för att just du ska trivas. Det finns något för alla!

ÅF som arbetsgivare erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och attraktiva förmåner. Flextid erbjuds för att du ska få ihop en vardag att trivas i. Visste du att ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer? Vi vill gärna visa dig varför!

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.