Systemutveecklare inom machine vision – Combitech

Jun 5 - 30

Är du en systemutvecklare/mjukvaruutvecklare med stort intresse för Machine Vision och Deep Learning som vill kombinera konsultrollen med att tillsammans i ett team vidareutveckla ditt teknikområde på Combitech? Är du också en person som brinner för att sprida din kunskap och bidra till att utveckla kollegor och medarbetare? Vill du dela vår passion och stolthet i att kunna erbjuda våra kunder och partners, effektivare, säkrare och mer värdeskapande lösningar? Då kan du vara just den vi söker!

DIN ROLL SOM SYSTEMUTVECKLARE

Combitech är just nu inne i en expansiv fas och behöver förstärka vår verksamhet med en system- och mjukvaruutvecklare inom Machine Vision.

Våra kunder finns idag inom till exempel fordon, medtech och processindustri och vi ingår i flera projekt som syftar till att öka säkerheten på våra vägar eller till att effektivisera sjukvården. Combitech har en lång tradition och en bred kompetens inom bildbehandlingsområdet. Vi har ett nära samarbete med världsledande kunder inom området och vi deltar aktivt i olika kompetensnätverk, både i Sverige och internationellt.

Baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig!

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Du är civilingenjör eller högskoleingenjör och har goda kunskaper inom programmering, exempelvis har du arbetat med Python,  Matlab eller C++. Du har erfarenhet av, eller ett intresse, för att utveckla dig inom Machine Vision. Vidare tror vi att du har ett intresse för automatisering och Machine Learning och vill gärna använda teknik för förbättra processer och lösa problem.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!