Technical Sales Engineer – spela en avgörande roll i Wematters expansion – Wematter

May 2 - Jul 2

Är du en relationsbyggande maratonlöpare med en förkärlek till struktur? Vill du arbeta strategiskt och samtidigt vara en visionär som bryter ny mark? Nu söker vi dig som vill vara nära tekniken och samtidigt bli en avgörande faktor i vår expansion.

 

Vi är ett expansivt teknikstartup med ambitionen att leverera marknadens mest avancerade 3D skrivarsystem till de största teknikbolagen. Genom vår produkt kan vi ta hand om planeten och hjälpa dagens industri ta klivet in i en mer hållbar era. På Wematter brinner vi för att förändra samhället och det gör vi tillsammans.

 

Som Technical Sales Engineer på Wematter kommer du vara ansvarig för alla delar i vår säljcykel och representera företaget i mötet med våra kunder. Din uppgift är att är att förstå kundens behov för att kunna leverera lösningar som gör skillnad – på riktigt. Detta kommer ställa krav på din förmåga att förstå och tolka komplex teknisk information. Redan från första arbetsdagen kommer du få ta ansvar och ha möjlighet till att påverka framtiden inom 3D-printing.

 

Din bakgrund:

Vi söker dig som förstår att sälj inte är en konst utan snarare handlar om att vara listig och ha god struktur. Du vill växa med oss och delar vår inställning att hårt jobb och teamkänsla ger bäst resultat. På Wematter tror vi att receptet för framgång innehåller såväl inställning som intelligens. Därför söker vi en A-player med hög “figure-shit-out” kvot som alltid ser till att överträffa förväntningar. Med uthållighet och driv ansvarar du för att ta långsiktiga processer i mål. Du är självgående och tar egna initiativ, både gällande planeringen samt genomförandet av ditt arbete. Samtidigt trivs du med att jobba i grupp – att förändra världen är inte ett one-man job. Då ditt arbete innebär kontinuerlig kontakt med det viktigaste vi har, våra kunder, behöver du ha en mycket god verbal förmåga och kunna uttrycka dig i både tal och skrift.

 

VÄRDESÄTTER DU FÖLJANDE?

 

 • Möjligheten att få vara med och lansera en produkt som förändrar marknaden
 • Att vara med på en expansiv resa i ett teknikintensivt bolag
 • En arbetsplats bestående av pionjärer där vi bryter ny mark inom alla områden
 • En arbetsplats där vi ger dig mycket ansvar – därför att vi tror att talang är viktigare än erfarenhet

 

VI SER ATT DU

 

 • Älskar teknik och aktivt söker nya verktyg för att hela tiden vara up-to-date
 • Implementerar smarta ramverk och tankesätt i en ung organisation
 • Har förmågan att förstå och analysera mycket komplex teknisk information
 • Är uthållig och ser till långsiktiga, strategiska mål
 • Alltid strävar efter att bygga långsiktiga, goda relationer
 • Har mycket god verbal förmåga och uttrycker dig väl på engelska samt svenska i både tal och skrift
 • Har civilingenjörsutbildning inom industriell ekonomi eller liknande